Prima ediție „Masked Singer România”, de la Pro TV, a fost lider absolut de audiență

De: Ana Obretin / 10.09.2021, 13:57
Prima ediție „Masked Singer România”, de la Pro TV, a fost lider absolut de audiență

Al doilea sezon al show-ului „Masked Singer România” a debutat joi seară cu o premieră: una dintre vedete a renunțat la costum și s-a demascat singură înainte de duel. Ilie Năstase a fost cel care și-a dat masca jos și a ieșit din competiție. Prima ediție „Masked Singer România” a fost lider de audiență.

Show-ul a înregistrat 7,2 puncte de rating și 25,6% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5,3 puncte de rating și 18,9% share, pe segmentul de public format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban. La nivelul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade Esomar ABCD, PRO TV a fost lider și a avut joi sear[, în intervalul orar 21.27 – 23.27, 7,4 puncte de audiență și 22,8% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6 puncte de rating și 18.4% cotă de piață, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan au fost luați prin surprindere, când una dintre vedete nu a mai rezistat dificultății de a purta costumul și s-a demascat înainte de duel și de eliminarea decisă de public. „Trebuie să-mi scot masca, e mult prea cald. Îmi scot masca!”, i-a spus Bufnița lui Pavel Bartoș, prezentatorul show-ului, în timp ce detectivii încercau să ghicească cine se ascunde sub mască. După ce a impresionat audiența cu un moment emoționant și a cântat piesa ”My Way” (Frank Sinatra), Ilie Năstase le-a arătat detectivilor că el este cel care s-a ascuns sub masca Bufniței. Chiar dacă a uimit cu glasul lui și spune că îi place muzica, Ilie Năstase recunoaște că nu a cântat vreodată și nici nu intenționează să se apuce de asta, În urma demascării voluntare a Bufniței, Albina, Șaorma, Fluturele, Cameleonul, Papagalul, Pufosul și Muma Pădurii vor trece în etapa următoare a show-ului muzical.

Săptămâna viitoare, joi, de la ora 21:30, alte 8 măști vor intra în concurs și îi vor pune în încurcătură pe detectivi.

Noul sezon „Masked Singer România” este disponibil online pe voyo.ro.

CITEȘTE ȘI: „Căsătoriți pe nevăzute” începe marți seară la Pro TV

Foto: Pro TV