Crăciun la Antena 1: Finalele „X Factor” şi „iUmor”, concert Ştefan Bănică şi maraton „Singur acasă”

De: Ana Obretin / 21.12.2021, 14:56
Crăciun la Antena 1: Finalele

Antena 1 a pregătit de Crăciun o mulțime de surprize pentru întreaga familie. Ediţii de sãrbãtoare ale celor mai îndrãgite emisiuni zilnice, filme de colecţie ce surprind magia sãrbãtorii, un maraton „Singur acasă”, un concert extraordinar semnat Ştefan Bănică, finalele „X Factor” şi „iUmor”, precum şi ediţii speciale Observator, toate se vor regãsi în programul special de Crãciun de la Antena 1.

Astfel, pe 23 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 va difuza ”Frozen – Regatul de gheață”. Filmul de animaţie, despre care s-a spus că este unul dintre cele mai bune din istoria studiourilor Disney, a fost lansat în 2013, sub regia lui Chris Buck şi Jennifer Lee. Pelicula a avut doar în primul an de la lansare încasări de peste un miliard de dolari și a luat două premii Oscar pentru cel mai bun film de animație și cel mai bun cântec.

Imediat după, de la ora 22:15, telespectatorii se vor putea delecta cu finala celui de-al zecelea sezon „X Factor”. Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei, împreună cu cele mai bune voci din grupele lor vor face show în finala sezonului 10. Andrei Duțu, Jomajii, Bryana Holingher și Nick Casciaro vor susține ultimele trei momente spectaculoase de pe scena „X Factor”: un duet alături de mentor, un duet alături de un invitat special, dar și un moment solo, în vreme ce marele câştigător va fi desemnat chiar de către telespectatori.

Crăciunul se petrece în familie, motiv pentru care gașca de la „Neatza cu Răzvan și Dani” va sărbători zilele speciale în platoul ce le-a devenit ca o a doua casă, încă de la prima oră a dimineții, alături de telespectatori. În Ajun de Crăciun, de la 08:00, Răzvan şi Dani pregătesc o super ediţie „SuperNeatza”, cu oaspeţi de seamă. Elena Gheorghe, Provincialii şi Costi Ioniţa le vor trece pragul matinalilor şi îi vor colinda, în vreme ce magicianul Robert Tudor şi Profesorii Trăsniţi vin cu momente speciale pentru o zi specială. Dr. Anca Hâncu va pune cadouri inedite sub bradul echipei Neatza, pentru un An Nou mai sănătos, mai productiv şi mai echilibrat.

„Ajut eu” și maraton „Singur Acasă”, vineri, la Antena 1

Oamenii care construiesc o lume mai bună au spus „Ajut eu!” și anul acesta, la Antena 1. Pe 24 decembrie, de la 11:50, Alessandra Stoicescu va aduce ultima poveste a campaniei din acest an. Prin campania „Ajut eu!”, 25 de povești ale învingătorilor care se ridică mai presus de obstacole au ajuns la cei care și-au dorit să transforme visele în realitate. Începând cu 29 noiembrie și până în Ajun de Crăciun, telespectatorii au văzut cum o punte se realizează între românii care îndrăznesc să viseze și cei care vor să ajute. Sute de vieți s-au transformat de atunci și, cu fiecare poveste, a devenit mai clar ca niciodată că România este țara oamenilor cu inimă mare.

Multă emoţie, de sãrbãtori, şi la „Acces Direct”.  În Ajun de Crăciun, de la ora 16:00, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii din care nu vor lipsi poveşti de viaţă deosebite ale vedetelor. Ana şi Monica Odagiu, Georgiana Lobonţ, alături de familia sa, Dinu, Deea Maxer şi cei doi copii şi Maria Buză şi soţul acesteia vor fi invitaţii Mirelei în zi de sărbătoare. Mai mult, gazda emisiunii îi va colinda pe cei de acasă în ziua sfântă de Ajun, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Vineri, în ajunul Crăciunului, „Prețul cel bun” pregătește o ediție cu totul și cu totul specială pentru telespectatorii Antena 1. Începând cu ora 18:00, prezentatorii quiz show-ului, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, alături de co-prezentatori, Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin vor da startul unui spectacol plin cu energie bună și premii valoroase. Pe 24 decembrie se pune în joc cel mai mare câștig de până acum, un automobil care ar putea fi adjudecat de unul dintre concurenții norocoși.

De la ora 19:00, în cadrul „Observator”, telespectatorii vor putea urmări un interviu în exclusivitate cu Moș Crăciun, în Ajun de Crăciun, se arată în același comunicat.

Seara, de la 20:00, Antena 1 îşi invită telespectatorii ca împreună cu întreaga famiie să se bucure de aventurile savuroasei serii „Singur acasă”, într-o ediţie maraton a primelor trei filme ale francizei.

Filme de Crăciun pe tot parcursul zilei și concert Ștefan Bănică

În prima zi de Crăciun, Antena 1 își invită telespectatorii să creadă din nou în povești cu unele dintre cele mai frumoase filme de Crăciun ale tuturor timpurilor: „Singur de Crăciun”, de la ora 09:00, „Hugo”, de la 10:30, „Omu’ de la Zoo”, de la 17:00, precum şi animaţia „Albă ca Zăpada şi cei Şapte Pitici”, de la 20:00, şi „Regele Leu”, de la 21:45.

Atmosfera de poveste va continua de la 23:45, când Antena 1 va difuza în exclusivitate concertulul extraordinar de Crăciun 2021 al lui Ștefan Bănicã. Anul acesta va fi un concert live, realizat în exclusivitate pentru televiziune, într-un platou tv.

A doua zi de Crăciun, cei mici şi cei mari deopotrivă sunt invitaţi să trăiască spectacolul magic al imaginaţiei cu jocurile, activităţile distractive şi, bineînţeles, celebrele cântecele Zurli în ultima ediţie din acest an „Casa Zurli”, difuzată de la ora 09:00, la Antena 1. Distracţia continuã, de la ora 10:00, în platoul „Super Neatza”, când Dani îşi doreste un Crăciun liniştit alături de Nicolai Tand şi Diana Munteanu, dar colindătorii veseli Răzvan, Ristei, Ilona, Cuza, Rizea şi Oprisan îi strică planurile. Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor sărbătoresc şi ei alături de Super Neatza cu un moment de neratat, în vreme ce Maria Cârneci şi Jean de la Craiova aduc buna dispoziţie la masa în familie.

Seara, de la 20:00, concurenții trimiși direct în finală de către cei de acasă și semifinalistul ales de jurați, care a primit o a doua șansă, vor lupta, la Antena 1, în marea finală a celui de-al unsprezecelea sezon „iUmor”.

CITEȘTE ȘI: La 28 de ani, Antena 1 invită telespectatorii să spună din nou „Ajut eu!”

Foto: Antena 1