Creatorii „Better Call Saul” spun că nu au planuri pentru un alt spinoff „Breaking Bad”

De: Nicoleta Lepădatu / 11.08.2022, 20:39
Creatorii „Better Call Saul” spun că nu au planuri pentru un alt spinoff „Breaking Bad”

Pe 15 august, AMC va difuza în premieră unul dintre cele mai așteptate episoade de televiziune din 2022: finalul serialului „Better Call Saul”. Spinoff-ul în șase sezoane pentru drama de succes „Breaking Bad” a fost creat de către Peter Gould și Vince Gilligan.

La turneul de presă de vară din 2022 al Asociației Criticilor de Televiziune, Gould și Gilligan au spus că nu vor să exagereze cu universul acestor seriale, dar nu au negat cu totul posibilitatea unei alte povești înrudite.

„Metaforele de tip Las Vegas sunt probabil o greșeală, dar pur și simplu nu poți continua să-ți pui toți banii pe 21 roșu iar și iar”, a spus Gilligan. „Probabil ne-am împins limitele făcând un spinoff al lui „Breaking Bad”. Nu aș putea fi mai mulțumit de rezultate, apoi am făcut „El Camino” [un film sequel „Breaking Bad”] și sunt foarte mândru de asta, dar… mai bine știi când să pleci de la petrecere.”

„Deci nu am niciun plan acum să fac ceva mai mult în acest univers”, a continuat el, înainte de a adăuga: „Știu că am fost întrebat la sfârșitul lui ‘Breaking Bad’ și am dat același răspuns. Trebuie să-mi demonstrez că nu sunt un ponei cu un singur truc. Îmi place să lucrez cu acești oameni – vreau să țin trupa împreună indiferent de ce se va întâmpla, dar cu un univers diferit.”

Gould a fost de acord, deși a părut puțin mai deschis să facă un alt proiect în lumea „Breaking Bad”.

Durata totală de rulare a ambelor seriale și a filmului este „mult timp, o investiție mare de cerut de la public”, a spus Gould. „Nu aș putea fi mai fericit și mai mândru de munca noastră, dar ca și Vince, cred că mai sunt și alte lucruri pe care vreau să le încerc. Acestea fiind spuse, iubesc Albuquerque. Îl iubesc pe Bob [Odenkirk]. O iubesc pe Rhea [Seehorn]. Îl iubesc pe Vince [Gilligan]. Așa că vom păstra cât mai mult din trupă împreună și, de asemenea, să nu spunem niciodată  „niciodată”. Cine știe cum ne vom simți peste câțiva ani?”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Vedetele „Breaking Bad” Bryan Cranston și Aaron Paul, în ultimul sezon al spinoff-ului „Better Call Saul”