Vedetele „Breaking Bad” Bryan Cranston și Aaron Paul, în ultimul sezon al spinoff-ului „Better Call Saul”

De: Nicoleta Lepădatu / 10.04.2022, 09:38
Vedetele „Breaking Bad” Bryan Cranston și Aaron Paul, în ultimul sezon al spinoff-ului „Better Call Saul”

Peter Gould, unul dintre creatorii „Better Call Saul”, a confirmat oficial că Bryan Cranston și Aaron Paul vor fi invitați în ultimul sezon al spinoff-ului „Breaking Bad”.

Gould a anunțat știrea sâmbătă, la PaleyFest LA, într-un panel „Better Call Saul”, deși nu a spus exact când vor apărea Cranston și Paul sau în ce calitate.

„Nu vreau să stric lucrurile pentru public, dar voi spune că prima întrebare pe care am primit-o când am început serialul a fost: „O să-i vedem pe Walt și Jesse în vreun episod?” În loc să mă eschivez, voi răspunde: da!”, a spus Gould. „Cum vor apărea, rolurile, circumstanțele sau orice altceva veți fi nevoiți să  descoperiți singuri, dar trebuie să spun că acesta este doar unul dintre multele surprize din acest sezon.”

„Dacă vă vine să credeți, sunt mult mai multe surprize”, a spus vedeta Bob Odenkirk, dar Gould l-a întrerupt înainte să dezvăluie prea multe.

Înainte de a face anunțul, Gould a participat la premiera noului sezon „Better Call Saul” și a spus pentru publicația Variety: „Aceste două lumi se intersectează într-un mod pe care nu l-ați mai văzut până acum, asta este sigur.” Co-creatorul Vince Gilligan a adăugat: „Ar fi fost al naibii de penibil  dacă serialul s-ar termina fără să apară Bryan Cranston și Aaron Paul, nu-i așa?”

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: A fost lansat trailerul ultimului sezon „Better Call Saul”, cu Bob Odenkirk în rolul principal (Video)