Actorul Bob Odenkirk a revenit pe platourile de filmare, după atacul de cord din iulie

De: Nicoleta Lepădatu / 09.09.2021, 07:31
Actorul Bob Odenkirk a revenit pe platourile de filmare, după atacul de cord din iulie

Bob Odenkirk a revenit pe platourile serialului „Better Call Saul”, după ce a suferit un atac de cord în timpul filmărilor, la finalul lui iulie.

Actorul a făcut anunțul pe Twitter, din cabina de machiaj: „Înapoi la filmări pentru ‘Better Call Saul’! Sunt atât de fericit să fiu aici şi să trăiesc viaţa asta înconjurat de oameni atât de buni. Apropo, acesta este specialista în machiaj Cheri Montesanto, care mă face să nu fiu urât”.

 

La finalul lunii iulie, Bob Odenkirk, în vârstă de 58 de ani, a fost spitalizat de urgenţă după ce a suferit un atac de cord în timp ce se afla platourile de filmare. Acesta lucra la al şaselea şi ultimul sezon al serialului, producţie AMC, care este un spin-off al „Breaking Bad”.

El joacă rolul Saul Goodman în „Breaking Bad” şi „Better Call Saul”. Pentru interpretarea din spin-off, a primit patru nominalizări la Globurile de Aur şi tot atâtea la Emmy, pentru cel mai bun actor într-un serial-dramă.

Ultimul sezon „Better Call Saul”, cu 13 episoade, este aşteptat să aibă premiera la începutul anului 2022.

Bob Odenkirk şi-a început cariera ca scenarist pentru emisiunea „Saturday Night Live”, la finalul anilor 1980. A lucrat, ulterior, ca actor şi scenarist pentru „Ben Stiller Show”, unde l-a întâlnit pe David Cross, care i-a devenit partener de scenă. Ei au creat „Mr. Show With Bob and David”, care a avut patru sezoane difuzate de HBO din 1995 până în 1998. Actor, scenarist şi producător prolific, Odenkirk a jucat recent în filmul de acţiune „Nobody”, care a primit critici favorabile şi a debutat pe primul loc în box office în luna martie.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Bob Odenkirk, în stare stabilă, după ce i s-a făcut rău pe platourile de filmare de la „Better Call Saul”

 

Tags: