Bob Odenkirk, în stare stabilă, după ce i s-a făcut rău pe platourile de filmare de la „Better Call Saul”

De: Nicoleta Lepădatu / 29.07.2021, 09:28
Bob Odenkirk, în stare stabilă, după ce i s-a făcut rău pe platourile de filmare de la „Better Call Saul

Bob Odenkirk, care a leșinat marți pe platourile de filmare ale serialului  „Better Call Saul”, din New Mexico, se află în stare stabilă, potrivit reprezentanților săi.

Miercuri după-amiază, echipa lui Odenkirk a dat o declarație care aduce mai multe detalii legate de starea actorului:

„Putem confirma că Bob se află într-o stare stabilă după ce a avut o problemă cu inima. El și familia sa ar dori să-și exprime recunoștința pentru medicii și asistenții medicali incredibili care îl îngrijesc, precum și pentru toți colegii de platou care au fost alături de el. Familia lui Odenkirk ar dori, de asemenea, să mulțumească tuturor pentru grija și toate urările de bine și să le ceară să le respecte intimitatea în aceste momente, în timp ce Bob luptă pentru recuperarea sa ”.

Bob Odenkirk se afla în timpul filmărilor la al șaselea și ultimul sezon al „Better Call Saul”, produs de AMC, marți, când incidentul a avut loc. Conform publicației Variety, echipa emisiunii a chemat o ambulanță, iar Odenkirk a fost dus la spital. Se pare că problema acestuia este una cardiacă, dar s-a intervenit în timp util. Legat de acest incident și-au manifestat îngrijorarea, dar și sprijinul, atât fanii cât și vedete precum Bryan Cranston și David Cross.

Odenkirk, în vârstă de 58 de ani, a interpretat personajul lui Saul Goodman încă din sezonul 2 al premiatului cu Emmy, „Breaking Bad”, în 2009. De la premiera sa din 2015, spinoff-ul prequel, „Better Call Saul”, a urmărit transformarea personajului din oarecum nefericit și dubiosul Jimmy McGill în avocatul corupt Saul Goodman, pe care publicul l-a cunoscut în „Breaking Bad”.

Bob Odenkirk a jucat recent în filmul de acțiune „Nobody, care a avut recenzii în general favorabile de la critici și a debutat pe rpimul loc în box office, în weekendul de lansare.

CITEȘTE ȘI: Bob Odenkirk a ajuns în spital după ce i s-a făcut rău la filmările pentru „Better Call Saul‟

Foto: Profimedia images