A fost lansat trailerul ultimului sezon „Better Call Saul”, cu Bob Odenkirk în rolul principal (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 11.03.2022, 07:44
A fost lansat trailerul ultimului sezon „Better Call Saul”, cu Bob Odenkirk în rolul principal (Video)

AMC a lansat trailerul oficial al celui de-al șaselea și ultim sezon din „Better Call Saul”, popularul serial prequel „Breaking Bad”, cu Bob Odenkirk în rol principal.

Serialul îl prezintă pe Odenkirk reluând rolul lui Saul Goodman, unul dintre personajele preferate de fani din „Breaking Bad”, un avocat penal cu o morală discutabilă. „Better Call Saul” urmărește începuturile personajului ca apărător public serios pe nume Jimmy McGill și detaliază relația cu fratele său Chuck (Michael McKean) și modul în care s-a implicat în lumea interlopă din Albuquerque, NM. Serialul prezintă, de asemenea, originea poveștilor mai multor personaje populare din „Breaking Bad”, inclusiv anchetatorul privat Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) și regele drogurilor Gus Fring (Giancarlo Esposito).

Sezonul 6 din „Better Call Saul” era așteptat inițial să fie difuzat în 2021. Cu toate acestea, pandemia de COVID-19 a amânat producția până în martie a acelui an. În timpul filmărilor, Bob Odenkirk a suferit un atac de cord pe platoul de filmare ceea ce a dus la o nouă întârziere a producției, dar de atunci și-a revenit complet.

„Better Call Saul” a fost dezvoltat de creatorii „Breaking Bad” Vince Gilligan și Peter Gould, Gould. Cei doi produc împreună cu Mark Johnson, Melissa Bernstein și Thomas Schnauz, iar serialul este marca Sony Pictures Television.

Sezonul 6 „Better Call Saul” va avea 13 episoade și va fi difuzat pe AMC în două părți. Partea 1 este programată să aibă premiera cu două episoade consecutive pe 18 aprilie și va conține șapte episoade. Partea 2 va avea premiera pe 11 iulie.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Bob Odenkirk a ajuns în spital după ce i s-a făcut rău la filmările pentru „Better Call Saul‟