Creatorii Untold și Neversea pregătesc un nou concept de divertisment, la Brașov

De: Ana Obretin / 01.10.2021, 10:23
Creatorii Untold și Neversea pregătesc un nou concept de divertisment, la Brașov

După crearea a două dintre cele mai mari festivaluri din Europa, la Cluj-Napoca și Constanța, creatorii Untold și Neversea pregătesc un nou concept de divertisment, special pentru stațiunea Poiana Brașov, care să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinație montană pentru tineri de pe continent.

„O destinație de wellness și entertainment activă 12 luni pe an, care să pună în valoare peisajul sălbatic montan și atracțiile naturale. Acest concept de entertainment se va mula pe specificul turismului montan, dar și pe strategia de dezvoltare turistică a regiunii și va cuprinde mai multe tipuri de experiențe, printre care două festivaluri cu tematică de vară și iarnă, precum și alte concepte de petrecere a timpului liber cu caracter semi-permanent. Acest proiect are ca obiectiv transformarea stațiunii Poiana Brașov în una dintre cele mai atractive din Europa. Proiectul va fi finanțat integral din fonduri private de către organizatorii UNTOLD și Neversea”, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Universul Untold se extinde în acest fel cu un nou concept original, care va atrage anual sute de mii de turiști, atât în Poiana Brașov, cât și în regiune,consideră organizatorii.

În plus, proiectul își propune să devină și un nou pol de interes pentru cetățenii Brașovului, să ajute la dezvoltarea resurselor locale și să aibă un impact economic regional.

Propunerea de colaborare a fost votată în unanimitate în Consiliului Local al Municipiului Brașov, în cadrul ședinței care a avut loc miercuri.

Discuțiile pentru organizarea unor evenimente în Poiana Brașov au început cu autoritățile locale încă din anul 2020. După mai multe întâlniri cu reprezentanții municipalității si cu reprezentanții industriei hoteliere pentru a înțelege specificul zonei, organizatorii Untold și Neversea au înaintat un plan concret municipalității.

În acest moment, universul Untold are trei proiecte active de talie internațională: două dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, Untold și Neversea, și plaja Neversea. Festivalurile aduc în fiecare an, în Cluj-Napoca și Constanța, zeci de mii de turiști străini din întreaga lume și sute de mii de participanți din toată țara. Impactul economic local al celor două festivaluri în 2019 a depășit 75 de milioane de euro. De-a lungul anilor, în line-up-urile UNTOLD și Neversea s-au aflat cei mai buni artiști ai lumii: Robbie Williams, The Prodigy, Ellie Goulding, Black Eyed Peas, Jason Derulo, Dua Lipa, Rita Ora, The Script, The Chainsmokers, David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Steve Aoki, Kygo, Avicii și Marshmello.

CITEȘTE ȘI: Creatorii Untold și Neversea lansează emisiunea „Provocare pe care” la Pro TV

Persoanele care donează sânge primesc bilete gratuite la UNTOLD

Foto: Untold