Persoanele care donează sânge primesc bilete gratuite la UNTOLD

De: Ana Obretin / 14.07.2021, 15:27
Persoanele care donează sânge primesc bilete gratuite la UNTOLD

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, Blood Network, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă și anul acesta, cu a șaptea ediție. Campania se desfășoară în perioada 17 iulie – 5 septembrie, în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în 11 orașe mari din România: București, Constanța, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca.

Fanii UNTOLD care vor dona sânge în caravanele mobile, între orele 8.00 – 14.00, vor primi câte un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului.  Tot ce au de făcut este să se înscrie în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro), potrivit unui comunicat remis Apropo de organizatori.

Mai multe detalii privind caravana mobila se gasesc pe site-ul UNTOLD.

„Suntem convinși că anul acesta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât și în centrele fixe, în contextul în care acum fanii au garanția că festivalul UNTOLD se va ține în această toamnă! Noi suntem mândri că alături de partenerii noștri reușim să ținem în viață această campanie de 7 ani, dar mai ales suntem mândri de tinerii frumoși care donează în fiecare an și prin gestul lor au salvat și salvează mii de vieți”, spune Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD.

Campania Blood Network este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma “Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.  Campania Blood Network a însemnat până acum peste 15.000 de donatori la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară, potrivit aceluia;i comunicat.

UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 9 – 12 septembrie, la Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI: Edi Chereji (Untold): Festivaluri doar cu persoane vaccinate, o limitare discriminatorie

Foto: Untold