Untold 2021: David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, printre primii artiști anunțați

De: Ana Obretin / 22.06.2021, 14:59
Untold 2021: David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, printre primii artiști anunțați

Artiștii care ocupă primele trei poziții în topul celor mai bun DJ-i ai lumii urcă anul acesta pe scena principală a festivalului Untold: David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike.

Galeria starurilor este completată cu alte nume din top 10 cei mai buni DJ-i ai lumii, ca Steve Aoki, Alok, Afrojack, dar și de artiști de renume internațional precum DJ Snake, Lost Frequencies, Above&Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig. Iubitorii de muzică live îi vor putea asculta în acest an pe The Script, Parov Stelar și pe rapperul american Tyga, ce vine pentru prima dată pe scena principală Untold.

Cea de-a șasea ediție a festivalului Untold va avea loc în perioada 9 – 12 septembrie și va aduce pe scena principală cele mai mari nume din industria EDM. De la „Crowd Control”, „The Hum” la „High On Life” sau „Tremor” până la „Never Be Alone” și „Titanium”, cele mai cunoscute piese de festival vor energiza fanii de pe Cluj Arena.

2021 marchează o premieră de festival în România, rapperul american Tyga

Este unul dintre cei mai cool artiști ai noului val, are piese cu care a ajuns în top 10 în toată lumea, este un artist în al cărui palmares apar: discul de platină și discul de aur pentru vânzări record, un Grammy, mai multe MTV Music Awards. Tyga este unul dintre cei mai urmăriți artiști în mediul online, unde marchează recorduri: clipul oficial pentru single-ul „Taste” a fost vizualizat de peste 1,2 miliarde de oameni din întreaga lume.

Scenele secundare Untold găzduiesc în acest an cele mai populare nume din underground

Scena Galaxy, casa techno a festivalului Untold, îl așteaptă pe maestrul Paul Kalkbrenner, live, după ce în pandemie a lansat EP-uri și single-uri noi, cu care cu siguranță vor face senzație în rândul fanilor.

Uimitor va fi și show-ul belgiencei Amelie Lens, care vine pentru prima oară la festivalul Untold. În ultimii ani, artista s-a remarcat tot mai mult la cele mai mari festivaluri techno și a intrat în categoria headlinerilor, cu stilul său minimal-techno captivant.

Li se vor alătura Jamie Jones B2B Loco Dice, Nina Kraviz, Pan-Pot, Raresh, Rhadoo și Tale of Us. Fanii drum&bass și trap se vor încărca cu energie bună la scena Alchemy de la DJ-ii Camo & Krooked, Chase & Status DJ Set, Dirtyphonics DJ Set, DUB FX, Netsky, Rudimental DJ și Wilkinson DJ Set & MC AD-Apt.

Fanii festivalului pot să achiziționeze începând de marți abonamente pentru cele 4 zile de magie, la prețul de 159 de euro plus taxe. Tot începând de marți sunt disponibile abonamentele VIP, la prețul de 399 de euro plus taxe. Sunt puse în vânzare și biletele de 1 zi, la prețul de 69 de euro plus taxe (regular), respectiv 169 de euro plus taxe (VIP). Mai multe informații se pot găsi pe untold.com.

CITEȘTE ȘI: Maximum Rock Festival 2021, în septembrie, la Arenele Romane din București

Ediția din 2021 a festivalului Electric Castle a fost anulată

Foto: Profimedia Images