Maximum Rock Festival 2021, în septembrie, la Arenele Romane din București

De: Ana Obretin / 26.05.2021, 10:25
Maximum Rock Festival 2021, în septembrie, la Arenele Romane din București

Ediția de anul acesta a Maximum Rock Festival va avea loc pe 11 și 12 septembrie, la Arenele Romane din București.

Formațiile reconfirmate pentru Maximum Rock Festival sunt: Epica (Olanda), Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) și Magnetic (Bulgaria).

„Din păcate, Devin Townsend și Katatonia nu vor participa la ediția din septembrie a festivalului, urmând ca aceștia să confirme participarea pentru ediția din 2022. Aceste nume au fost înlocuite pe afiș cu Eluveitie și Dirty Shirt, două formații extrem de îndrăgite de publicul din România și nu numai”, spun organizatorii, pe site-ul oficial al evenimentului.

„Menționăm faptul că Maximum Rock Festival 2021 va fi o ediție mai diferită și, ținând cont de actualele restricții anti-Covid impuse de autoritățile abilitate din România, vom limita accesul publicului la 50 % din capacitatea locației”, au mai spus aceștia.

Abonamentele achiziționate până în acest moment sunt valabile pentru ediția din 2021 a festivalului, iar cei care nu pot participa la ediția din acest an a festivalului pot folosi abonamentele pentru Maximum Rock Festival 2022.

Organizatorii anunță că au mai rămas disponibile abonamente, 60 de bucăți la preț promoțional, care pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro.

CITEȘTE ȘI: Festivalul Neversea, care urma să aibă loc în iulie, va fi reprogramat

Ediția din 2021 a festivalului Electric Castle a fost anulată

Festivalul One World România a fost amânat pentru iunie

Festivalul Filmului Francez din România, la ediție aniversară, în iulie

Foto: Profimedia Images