Festivalul Neversea, care urma să aibă loc în iulie, va fi reprogramat

De: Ana Obretin / 19.05.2021, 18:25
Festivalul Neversea, care urma să aibă loc în iulie, va fi reprogramat
Festivalul Neversea, care urma să aibă loc între 8 și 11 iulie, la Constanţa, va fi reprogramat, într-o perioadă care va fi anunțată ulterior.
„În ultimii 5 ani, am construit împreună pe Insula Visurilor povestea Neversea. Ne-am adunat sute de mii de prieteni în jurul ei și tuturor ne este dor să ne revedem liberi și fericiți, pe plaja noastră preferată. Ne este dor să dansăm și să visăm împreună, cu tălpile goale în nisip, să ne bucurăm de apusuri și răsărituri alături de cei mai tari artiști și DJ-i ai lumii, într-un decor de poveste la malul Mării Negre. Cu mare tristețe, suntem nevoiți să acceptăm realitatea faptului că, deși există soluții de a organiza evenimentul în siguranță, nu ne putem întâlni la data stabilită, pentru că, din păcate, normele actuale nu ne permit acest lucru”, spun organizatorii.
Aceștia spun că festivalul va avea loc anul acesta, însă au nevoie de garanția autorităților că normele vor fi schimbate, după cum au promis, măcar începând cu 1 august.
„La fel de nerăbdători și dornici să fim din nou împreună la cel mai iubit festival de la malul Mării Negre sunt și sutele de artiști și DJ-i, cei peste 500 de furnizori și 9.000 de colaboratori care lucrează pentru a face fiecare ediție mai bună decât cea precedentă Îți mulțumim pentru înțelegere și susținere. Intrarea ta pe insula Visurilor rămâne automat valabilă pentru data reprogramată. Vom reveni ulterior cu informații actualizate atât despre noua dată, cât și despre bilete, abonamente și opțiunile de refund”, au mai spus aceștia.
La ediția din iulie fuseseră anunțați artiști precum Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami şi Ummet Ozcan B2B Brennan Heart.