Creatorul „Squid Game” spune că sezonul 2 ar putea fi lansat la sfârșitul lui 2023 sau în 2024

De: Nicoleta Lepădatu / 19.05.2022, 08:10
Creatorul „Squid Game” spune că sezonul 2 ar putea fi lansat la sfârșitul lui 2023 sau în 2024

Scripturile pentru cel de-al doilea sezon foarte așteptat al serialului „Squid Game” se apropie de finalizare, spune creatorul Hwang Dong-hyuk și întreaga serie ar putea ajunge pe ecrane la sfârșitul anului 2023, conform publicației The Hollywood Reporter.

Regizorul și scriitorul din spatele hit-ului global Netflix a oferit o potențială dată de lansare a seriei de streaming într-un nou interviu pentru Vanity Fair, publicat miercuri, indicând fie sfârșitul anului 2023, fie cândva în 2024.

„Umanitatea va fi pusă la încercare prin aceste jocuri din nou”, a spus Hwang Dong-hyuk despre revenirea serialului.

În timpul interviului, creatorul „Squid Game” – care „are doar aproximativ trei pagini de idei pe care intenționează să le transforme într-un scenariu”, potrivit reporterului și autorului R.O. Kwon – a vorbit și despre cât de diferit tematic ar putea fi sezonul viitor față de predecesorul său.

„Dacă ar fi fost capabili să vorbească între ei, să coopereze unul cu altul, sunt de acord că ar fi existat posibilitatea ca noi să fi văzut mai mulți câștigători”, a spus Hwang Dong-hyuk, întrebat dacă rezultatul sezonului unu ar fi putut fi diferit dacă jucătorii ar fi fost mai puțin „concentrați pe dorința de a se ucide între ei”.

Ideea că jucătorii ar putea face echipă pentru a supraviețui jocurilor ca grup este un concept pe care scriitorul-regizor l-a lăsat deschis pentru interpretarea spectatorilor în timpul sezonului unu. Dar în următorul lot de episoade din serial, Hwang spune: „Vreau să pun întrebarea: Este posibilă adevărata solidaritate între oameni?”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Moneda virtuală „Squid Game” a „explodat” în primele zile de disponibilitate

„Squid Game”: 8 lucruri pe care nu le știai despre celebrul serial