Cristi Brancu și invității săi speciali încep petrecerea de Revelion la Prima TV, de la ora 15.00

De: Nicoleta Lepădatu / 31.12.2021, 08:53
Cristi Brancu și invității săi speciali încep petrecerea de Revelion la Prima TV, de la ora 15.00

Cristi Brancu și invității săi speciali încep petrecerea de Revelion la Prima TV!  Într-o ediție specială de 3 ore a emisiunii Exclusiv VIP, de la ora 15.00,  vedetele vor cânta, vor dansa și își vor pune dorințe pentru Noul An, conform unui comunicat remis Apropo de către postul TV. „Furăm startul petrecerii de Revelion! Într-o ediție specială îi invităm pe telespectatori să întâmpine Noul An cu voie bună și speranță. În platoul Exclusiv VIP vom avea invitați de seamă ce ne vor transmite gândurile pentru anul ce vine.  Ne amuzăm, imităm, cântăm și ne distrăm. Ne luăam la revedere de la ultima zi a lui 2021”, spune Cristi Brancu. 

De la ora 15.00, Prima TV se pregătește pentru 2022. În platoul Exclusiv VIP vor veni cântăreți celebri de muzică populară precum Aurel Pădureanu, Elena Merișoreanu, Constantin Enceanu sau Steliana Sima. Le vor ține piept artiști precum Julia Chelaru, Mihai Trăistariu sau Ovidiu Komornyic. Iar distracția va fi pigmentată cu șlagăre vechi și povești amuzante oferite de  Stela Enache, Ovidiu Lipan Țăndărică, Jeni Nicolau și Nikolaos Papadopulos. Nici contesa digitală Ana Morodan nu lipsește de la Revelionul VIP-urilor. Și, dacă e start de petrecere, nu puteau lipsi Vali Vijelie și Daniela Gyorfi.

În ultima zi din an, Cristi Brancu fură startul petrecerii și, de la 15.00, la Prima TV, îi îndeamnă pe telespectatori să întâmpine noul an cu un zambet larg și cu multă voie bună.

Foto: Prima TV

CITEȘTE ȘI: Prima TV difuzează în exclusivitate interviul integral cu prințul Harry și Meghan Markle duminică