Prima TV difuzează în exclusivitate interviul integral cu prințul Harry și Meghan Markle duminică

De: Ana Obretin / 18.03.2021, 08:40
Prima TV difuzează în exclusivitate interviul integral cu prințul Harry și Meghan Markle duminică
Interviul exploziv acordat de Meghan Markle şi de prinţul Harry vedetei TV Oprah Winfrey va fi difuzat în România în exclusivitate de Prima TV, duminică, 21 martie, de la ora 12.00.
Cei doi au vorbit pentru prima dată într-un interviu televizat, acordat celebrei Oprah Winfrey, despre toate dificultăţile pe care le-au avut, despre casa regală a Marii Britanii, despre rasism şi despre monarhie.
Markle a amintit, printre altele, în acel interviu despre o remarcă făcută de un membru al familiei regale britanice despre „cât de închisă ar putea să fie pielea primului copil al ei și al prințului Harry, Archie”, întrucât mama lui Meghan este de culoare. Fratele lui Harry, prințul William le-a spus reporterilor britanici, după interviu, că „familia regală nu este absolut deloc rasistă”. Și Palatul Buckingham a publicat o declarație după interviu, în care se preciza că întreaga familie regală este „întristată să afle cât de grei au fost aceşti ani pentru Harry şi Meghan” și că acuzațiile de rasism “vor fi luate foarte în serios și rezolvate în privat”.
Interviul difuzat în SUA de postul de televiziune CBS a înregistrat audienţe record, cu peste 17 milioane de telespectatori. Ceea ce au declarat cei doi în interviu a atras atenţia întregii lumi, mai ales pe reţelele de socializare unde #HarryandMeghanonOprah s-a numărat în top 5 cele mai citite ştiri la nivel global, potrivit Prima TV.