Interviul acordat de Harry și Meghan Markle, vizionat de peste 49 de milioane de persoane

De: Ana Obretin / 10.03.2021, 12:00
Interviul acordat de Harry și Meghan Markle, vizionat de peste 49 de milioane de persoane

Peste 49,1 milioane de oameni din întreaga lume au urmărit interviul exploziv acordat vedetei TV Oprah Winfrey de prințul Harry al Marii Britanii și de soția sa, Meghan Markle, pe TV și în streaming, a anunțat rețeaua americană CBS. 

Interviul, în care cuplul a făcut acuzații de rasism și neglijare și a vorbit despre conflicte în interiorul familiei regale a fost difuzat duminică pe CBS și luni pe postul britanic ITV, dar este încă disponibil pe platformele de streaming. CBS, o unitate a ViacomCBS Inc, a transmis că audiența este încă în creștere și că va retransmite vineri interviul în SUA. Publicul de TV american a reprezentat 17,8 milioane din total, interviul fiind cea mai apreciată emisiune specială de divertisment de la ceremonia Oscar din februarie 2020, a mai spus CBS, citat de Reuters.

În Marea Britanie, cu 11,1 milioane de telespectatori înregistrați de ITV, interviul a fost programul cu cea mai mare audiență de la finala Cupei Mondiale la Rugby din 2019.

Regina Elizabeth a II-a a rupt tăcerea privind controversatul interviu

Acuzaţiile de rasism formulate de Meghan Markle sunt ”îngrijorătoare” şi vor fi luate ”foarte în serios”, se arată într-un comunicat emis marți seară de Palatul Buckingham, reședința oficială a reginei Elizabeth a II-a.

”Chestiunile ridicate, în special cele legate de rasă, sunt îngrijorătoare. Deşi amintirile pot să fie diferite, ele sunt luate foarte în serios şi vor fi tratate de familie în privat. Harry, Meghan și Archie vor fi mereu membri iubiți ai acestei familii”, se arată în comunicat, în care se transmite și faptul că familia regală a fost ”întristată” să afle despre provocările cu care s-a confruntat cuplul în ultimii ani.