Meghan Markle, Harry și Archie, într-o fotografie de familie, la câteva ore de la interviu

De: Ana Obretin / 09.03.2021, 10:15
Meghan Markle, Harry și Archie, într-o fotografie de familie, la câteva ore de la interviu

La câteva ore după interviul exploziv difuzat de postul american CBS, o nouă fotografie cu Meghan Markle însărcinată, prințul Harry și fiul lor, Archie, a apărut pe Instagram.

Fotograful Misan Harriman, un prieten al cuplului, a publicat portretul de familie pe contul său de pe platformă luni,  la doar o zi după ce prințul Harry și Meghan Markle i-au dezvăluit lui Oprah Winfrey că așteaptă o fetiță. Cuplul a anunțat de Ziua Îndrăgostiților că așteaptă al doilea copil, dar abia în interviul acordat lui Oprah a dezvăluit sexul viitorului bebeluș.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

„Ce vești minunate să sărbătorim de Ziua Internațională a Femeii!”, a scris Harriman. „Felicitări, prietenii mei, și bine ai venit în clubul #girldad (tată de fată, n.r.) H (Harry, n.r.)”, a mai scris acesta.

În fotografia alb-negru, ducesa Meghan este îmbrăcată într-o rochie lungă vaporoasă, este desculță și îl ține în brațe pe fiul ei, Archie, care va împlini 2 ani în mai. Sarcina ducesei pare a fi destul de avansată și, de altfel, aceasta a declarat în interviul pentru Oprah că fetița se va naște în vară. Fotografia prin care a fost anunțată sarcina lui Meghan Markle a fost tot una alb-negru, realizată de același Harriman.

Meghan Markle și acuzații de rasism aduse familiei regale

Printre numeroasele declarații-bombă făcute în interviul difuzat de CBS duminică seară, Meghan Markle, ce are origini afro-americane, a susținut că membri ai familiei regale au avut „îngrijorări și discuții” despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii fiului ei, Archie, atunci când s-a născut. Atunci când Oprah a întrebat despre cine este vorba, Markle a refuzat să răspundă. „Cred că ar fi foarte dăunător pentru ei”, a spus aceasta, fiind susținută și de prinț: „La momentul respectiv a fost ciudat. Am fost puțin șocat”. Totuși, ulterior, Oprah a declarat în matinalul „CBS This Morning” că prințul Harry i-a spus că regina Elizabeth a II-a și prințul consort Philip nu au fost implicați în acele conversații.

Interviul a făcut înconjurul lumii, stârnind reacții dintre cele mai diverse, de la faptul că ar putea provoca cea mai gravă criză de la abdicarea din 1936 a regelui Edward al VIII-lea la acuzații de trădare a familiei regale aduse ducilor de Sussex.

Oprah și CBS par a fi adevărații câștigători în scandalul provocat de Meghan Markle

Cei care au avut de câștigat din tot acest scandal par a fi vedeta TV Oprah Winfrey și postul CBS, care a avut o audiență de peste 17 milioane de telespectatori și a vândut 30 de secunde de reclame cu 325.000 de dolari. CBS ar fi plătit între 7 și 9 milioane de dolari pentru dreptul de a difuza interviul.

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, vor deveni din nou părinți 

Meghan Markle a câștigat procesul intentat tabloidului britanic The Mail On Sunday

Certificatul de naștere al fiului lui Meghan Markle și prințului Harry stârnește controverse 

“Ce s-a întâmplat cu fetița mea?”: Tatăl lui Meghan Markle face un documentar despre fiica sa

Foto: Profimedia Images