Povestea interesantă din spatele scaunelor pe care au stat Meghan și Harry în interviul acordat lui Oprah

De: Adrian Popa / 12.03.2021, 10:58

Scaunele pe care au stat Meghan și Harry în timpul interviului acordat celebrei Oprah au fost realizate de firma unui actor și sunt vândute pe internet.

Mobilierul a fost realizat de firma actorului Christopher Knight, care a jucat în serialul „The Brady Bunch”. După interviu, cererea pentru aceste scaune a explodat, iar retaileri precum Amazon și Overstock au rămas fără stocuri. Knight a anunțat acest lucru într-o postare făcută pe o rețea de socializare.

Scaunele, numite Burchett Outdoor Club Chairs, costă 554 de dolari perechea.

Un purtător de cuvânt al companiei Christopher Knight Brands a declarat că nu au crezut inițial când au auzit că scaunele lor au apărut în deja celebrul interviu, așa că s-au uitat la înregistrare pentru a se convinge. „Deși suntem recunoscători pentru notorietate – reacțiile în social media au fost uriașe – suntem surprinși de apariție”, a declarat acesta.

Actorul Christopher Knight a declarat că nu este el cel care a realizat designul scaunelor. El s-a retras din actorie în urmă cu mulți ani pentru a se dedica afacerilor. Firmele fondate de el sunt din domenii variate, de la tehnologie, educație și până la mobilier.

Produsele care apar în timpul unor evenimente intens mediatizate se bucură de obicei de mare succes. În ianuarie, mănușile purtate de senatorul Bernie Sanders la inaugurarea președintelui Joe Biden au făcut senzație, iar profesoara care le-a realizat, Jen Ellis, a fost copleșită de numărul de cereri pentru acestea.

Sursa: CNN

CITEȘTE ȘI:

Meghan și Harry la Oprah. Iată motivul principal pentru care monarhia britanică ar putea dispărea în era post-Brexit

Prințul William, prima reacție după interviul lui Meghan Markle: Nu suntem o familie rasistă