Biografia prințesei Diana revine în topul celor mai vândute cărți după interviul lui Harry și Meghan Markle

De: Loredana Toma / 10.03.2021, 12:36
Biografia prințesei Diana revine în topul celor mai vândute cărți după interviul lui Harry și Meghan Markle

Biografia prințesei Diana scrisă de jurnalistul Andrew Morton și lansată în 1992 a revenit în topul celor mai vândute cărți după interviul pe care prințul Harry și soția sa, Meghan  Markle, l-au acordat lui Oprah Winfrey.

“Diana: Her True Story – in Her Own Words” este o biografie controversată, care nu a fost niciodată acceptată ca fiind oficială, deși prințesa și jurnalistul au colaborat intens. Conține o mulțime de informații care par, peste decenii, copii la indigo cu ceea ce Markle a povestit în interviul difuzat în premieră de postul CBS duminică.

În prezent, cartea este din nou în Top 10 al cărților cel mai bine vândute în Marea Britanie, unde a revenit după ce numele Dianei a fost menționat de fiul ei, prințul Harry, în interviu, în contextul în care acesta și-a exprimat îngrijorarea pentru viața și sănătatea mintală a soției sale, în contextul presiunilor la care ar fi fost supusă din partea familiei regale și a presei britanice, potrivit Rolling Stone.

Biografia prințesei Diana și interviul acordat de Meghan Markle au multe subiecte comune

Prințul Harry a precizat că “îi este teamă ca istoria să nu se repete”, referindu-se la moartea mamei sale, prințesa Diana, în 1997, în urma unui accident de mașină, produs pe când încerca să scape de paparazzi la Paris. Totodată, numele prințesei a fost menționat și când Harry a povestit că tatăl său, prințul Charles, nu l-a mai sprijinit financiar, iar el a fost nevoit să își întrețină familia din banii pe care mama sa i-a lăsat ca moștenire. În același timp, Harry a menționat că aspectul financiar reprezintă unul dintre motivele pentru care care el și ducesa de Sussex au încheiat parteneriate cu Netflix și Spotify, în urma cărora vor produce conținut pentru cele două platforme.

Cartea, ca și declarațiile lui Markle conțin dezvăluiri despre presiunea exercitată de presa din Marea Britanie și de Palatul Buckingham asupra vieții publice și private a ducesei, ca s-a confruntat cu mari provocări pentru a-și păstra o “imagine perfectă”. Atât Diana, cât și Meghan menționează puncte comune precum presiunea, depresia, gânduri de sinucidere și niciun sprijin din partea reginei.

Regina Elizabeth a răspuns mărturisirilor lui Harry și Meghan 

Într-un comunicat emis marți seară de Palatul Buckingham, regina Elizabeth s-a declarat întristată să afle cât de grei au fost ultimii ani pentru cei doi duci de Sussex.

“Întreaga familie a fost întristată să afle amănunte despre cât de grei au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele ridicate, în special cele legate de rasă, sunt îngrijorătoare și vor fi analizate cu foarte mare atenție și rezolvate în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor rămâne mereu membri iubiți ai familiei noastre”, se arată în același comunicat.

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, vor deveni din nou părinți 

Meghan Markle a câștigat procesul intentat tabloidului britanic The Mail On Sunday

Certificatul de naștere al fiului lui Meghan Markle și prințului Harry stârnește controverse 

“Ce s-a întâmplat cu fetița mea?”: Tatăl lui Meghan Markle face un documentar despre fiica sa

Foto: Profimedia Images