„Cronica Cârcotașilor” se întoarce la Prima TV cu sezonul cu numărul 45

De: Nicoleta Lepădatu / 01.03.2022, 12:13
„Cronica Cârcotașilor” se întoarce la Prima TV cu sezonul cu numărul 45

„Cronica Cârcotașilor” debutează vineri, 04 martie, la Prima TV, cu un nou sezon, conform unui comunicat remis Apropo de către postul de televiziune.

22 de ani de prezență constantă la Prima TV și sezonul cu numărul 45. Primăvara începe cu Cârcotașii. Ioana Petric și Codruț Kegheș, alături de întreaga echipă, revin de vineri, 4 martie, de la ora 20.00, cu forțe proaspete și rubrici noi.  Va fi un sezon cu multe zâmbete și sub auspiciul lui Mistăr Bâlbuță.

Personaj de comedie, Bâlbuță e vânătorul șef al bâlbelor din televiziune. Iar cârcotașii pleacă în căutarea lui. “Treaba cu Mistăr Bâlbuță e că e imprevizibil și lovește mereu, când ți-e lumea mai dragă și unde nici nu te aștepți, cu câte o bâlbuță simpatică, un dezacord, sau, cine știe, poate chiar cu o gafă monumentală. Eu sper ca ai noștri cârcotași să fie la fel de vigilenți ca și până acum și să ne ajute să îl prindem, mai ales că am pus la bătaie 16 premii pentru asta”, spune Ioana Petric. Dar cine e Mistăr Bâlbută și unde e de găsit? Din descriere, pare să semene cu Dezbrăcatu. “Este un bărbat bine, așa, genul meu, dar are barbă… parcă. E mai misterios, un pic amuzant, inventiv, și de privirea căruia nu scapă nimeni și nimic”, spune Codruț Kegheș.

Sezonul nou aduce și rubrici noi, dar și pe cele consacrate deja.  “Bebelușele sunt într-o stare foarte bună și o să vedeți că pot nu doar să înveselească atmosfera din platou, ci și să aducă în fața voastră niște rubrici foarte faine. Alexandra v-a pregătit Tik Tok Trends-ul cu care v-ați obișnuit deja și o să fie responsabilă și pentru celebrul Bi Interviu, care revine în forță. Eu sunt foarte mândră de ea și sincer vă zic emanciparea asta feminină de la noi din echipă mă încântă peste măsură.  Cum zicea și prietena mea, Beyoncé: ”Who run the world? Girls!”, spune amuzată Ioana Petric.

În stilul care l-a consacrat, Dezbrăcatu trece în revistă anii petrecuți la Cronică. „Dacă facem un calcul simplu, am 21 de ani la Cronicuță, 50 e vârsta mea minus 21 rezultă 29 de ani, vârsta la care am început să trăiesc cei mai frumoși și intenși ani din viața mea! Aici, în echipa Cronicii.  Restul a trecut și nu contează.”

Debutul de sezon cu numărul 45 al Cronicii aduce cu el rubrici noi, 2 prezentatori nerăbdători, bebelușe pline de vervă, dar și personajele deja îndrăgite, interpretate cu măiestrie de Gabriela Marin, Traian Măicănescu și Răzvan Dragu.

Foto: Prima TV

CITEȘTE ȘI: Prima TV difuzează în exclusivitate interviul integral cu prințul Harry și Meghan Markle duminică