Cum a fost Ed Sheeran respins categoric la un concurs de talente, la 16 ani

De: Loredana Toma / 13.01.2021, 18:30
Cum a fost Ed Sheeran respins categoric la un concurs de talente, la 16 ani

Unul dintre artiștii de succes ai momentului, britanicul Ed Sheeran a fost respins categoric la preselecțiile pentru show-ul de talente „Britannia High”, pe când avea 16 ani. Având în prezent o avere de peste 200 de milioane de lire sterline, Ed Sheeran nu a avut întotdeauna drumul presărat cu trandafiri albi.

La 16 ani, pe când nu era decât un adolescent roșcățel care încerca să se afirme, artistul a participat la preselecțiile pentru talent show-ul “Britannia High”, în care concurenții încercau să-și atingă visul de a avea succes în dans, muzică sau teatru.

Respingere categorică: Nu este nici măcar o opțiune pentru show

Pe atunci, Sheeran s-a prezentat la audiție încercând niște mișcări de dans deloc reușite, cu care trebuia să impresioneze și să obțină un răspuns favorabil. Însă, planetele nu s-au aliniat deloc, mai ales că în juriu era o coregrafă vedetă foarte strictă, Arlene Phillips, care din start i-a spus că el “nu este nici măcar o opțiune pentru show”.

“Căutăm pe cineva care poate să cânte, să danseze și să interpreteze un rol. Căutăm o viitoare vedetă”, a spus aceasta la momentul respectiv.

Totuși, când a început să cânte, artistul a impresionat profund, juriul exclamând că “despre asta este show-ul  ‘Britannia High'”. Totuși, în cele din urmă, deși a avut și câțiva susținători, Ed Sheeran a fost respins. Astăzi este unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și premiați artiști internaționali.

CITEȘTE ȘI: Ed Sheeran le oferă fanilor cel mai frumos cadou de Crăciun

FOTO: Profimedia Images