Cum sa o pleznesti fara sa ii lasi vanatai

Apropo.ro / 20.05.2008, 11:06
Cum sa o pleznesti fara sa ii lasi vanatai
Fiecare barbat de pe Pamant a avut macar o data dorinta sa isi palmuiasca peste fese partenera. Este un fetis kinky sau un condiment sexual

Fiecare barbat de pe Pamant a avut macar o data dorinta sa isi palmuiasca peste fese partenera. Chiar daca este un fetis kinky sau un condiment sexual, ai vrea sa-l adaugi in viata ta sexuala.

Iti doresti sa o faci dar fara consecinte, adica fara vanatai, fara reprosuri si palme inapoiate. Inainte de a incepe "bataia" trebuie sa stii cam ce ii place in pat si cat de usor sa o "atingi" cu palma. Daca ii place sa isi plimbe unghiile pe spatele tau, atunci e un semn ca poti sa te desfasori.

Daca nu stii ce ii place in pat, discuta mai intai. Intreab-o daca ii place sa fie dominata, sa o supui placerii, poate iti va da un raspuns la care nu te-ai fi asteptat.

Cu ce sa o pleznesti? Poti cu o nuielusa sau altele asemanantoare, insa este indicat sa incepi cu palma. Ii simti si mai bine pielea, fesele tremurande la bataie. In plus, se lipeste mai bine.

Acum ca ai inceput sa iti formezi mana pe fundul ei, aminteste-ti ca sunt si moduri incorecte de a plezni. Nu poti sa incepi cu palme dure. Trebuie sa o iei usurel, sa o incalzesti potrivit. Trebuie sa stii cand sa o faci, in timpul sexului sau dupa…

Incalzeste-te

Desigur, nu trebuie sa ridici blocul cu zdruncinaturile, mai degraba freaca-ti mainile sa le incalzesti.

Alege mana care da

Alege mana cu care vei lovi sau, de ce nu, fa-o cu amandoua.

Cate un obrajor pe rand

Nu ii lovi pe amandoi odata, pentru ca nu vei plezni cum trebuie si este posibil sa o ranesti.

Unde stai

Acolo unde iti permiti sa lovesti lejer, cat vrei de tare si corect. Cel mai probabil vei fi in spatele ei, pe cand ea este aplecata.

Tine mana cupa

Cu mana cupa vei avea posibilitatea sa scoti si anumite sunete incitante.

In tot acest timp, chiar daca exista placere, atentie sa nu o invinetesti sau sa ii lasi palma imprimata pe fese. Momentul in care o faci trebuie ales cu grija, el trebuie sa mareasca intensitea placerii. Foloseste-ti imaginatia cand vine vorba cu ce ar trebui sa alternezi plezniturile. Nu priva momentul de gesturile tandre.