Afrodisiace naturale la indemana

Apropo.ro / 16.05.2008, 20:00
Fiecare dintre voi a auzit sau macar a incercat vreo mancare, vreun fruct pentru a-si imbunatati viata sexuala. Vorbim de afrodisiace.

Fiecare dintre voi a auzit sau macar a incercat vreo mancare, vreun fruct sau a facut ceva inedit pentru a imbunatati viata sexuala. Nu vorbim de pastile de potenta ci de afrodisiace.

Ce sunt ele? In primul rand pot fi un tip de drog, mireasma, mancare, bautura si orice altceva ce mareste dorinta sexuala. Afrodisiacele sunt produse ce intensifica performantele sexuale.

Si pentru ca ne putem folosi si de alte produse decat cele mai scumpe de pe piata, sa vedem ce afrodisiace naturale avem la indemana.

Condimente – Chili, curry si toate celelalte alimente dulci-picante sunt considerate a avea efecte afrodisiace, deoarece dau rezultate in dormitor. Gandeste-te la asta: alimentele condimentate sunt bune si pentru sanatatea ta. Asa ca pune-te pe gatit condimentat.

Stridia – Este cunoscut efectul benefic al stridiilor asupra sexului. Acestea contin substante ce declanseaza eliberarea de hormoni sexuali (testosteron si estrogen). Casanova manca stridii crude pentru virilitate.

Wasabi – In timp ce cativa oameni cred ca sushi are efecte afrodisiace, vin altii care spun ca, de fapt, sosul in care ele se pun are acel efect, adica wasabi. Asa ca, data viitoare cand comanzi o portie de sushi, spune-le sa iti puna extra wasabi pentru a-i arata acasa wasaaaabi-ul tau.

Caviar – Este plin de vitamine. Bogat in fosfor benefic celulelor nervoase. Efectul lor afrodisiac este imbunatatit de vodka. Asa ca, ia o gura de vodka pentru a fi in forma peste noapte.

Ginseng – Tradus inseamna "radacina barbatului". A castigat multa popularitate ca o planta ce imbunatateste sexul (mai mult al barbatului). Este adevarat ca aceasta radacina are o seva cu efect stimulator, precum cafeina, dar nu s-a gasit nicio dovada clara asupra sexualitatii umane. Este buna, insa, pentru ca sporeste energia si astfel, viata ta sexuala are de castigat.

Miresme sexuale

Vanilia – Datorita dulcetii sale are un efect euforic si poate fi utilizat in o mie de moduri. De la preparate culinare si pana la odorizante sub diferite forme. Consuma, vanilia combate disfunctiile sexuale si imbunatateste sistemul central nervos. Ca mireasma in camera este un bun stimulent sexual pentru parteneri. Adauga cateva picaturi de ulei volatil de vanilie in cada cu apa si vei fi uimita de starile de dupa.

Patchouli – Aceasta aroma se crede ca iti trezeste dar iti si provoaca energia sexuala. Daca doresti sa-i incerci puterile, pune cateva picaturi in lampa de aromoterapie. Play la un CD cu muzica erotico-romantica si ambianta-i pregatita.

Musk-ul – Crezi sau nu, multi experti cred ca musk-ul are aroma testosteronului (cam aceeasi mireasma), hormonii sexuali masculini. Acum daca ii cunosti aroma si iti place, nu inseamna ca vrei sa te joci in cealalta echipa. Ar trebui sa te gandesti la nasul ei si la ce ii place. Pfff…cati hormoni in camera asta…

Cu toate afrodisiacele adunate, cel mai bun ramane contactul auditiv. Femeile adora amorul senzual, stimularea intelectuala, asa ca separa baietii de barbati si arata-i ca esti un barbat care stie ce vrea o femeie. In alta ordine de idei, in loc sa mananci caviar si sa te imbeti crita cu vodka, incearca sa o stimulezi cu degetele, buzele.

Totul se leaga de puterea mintii, iar organul sexual cel mai puternic ramane creierul. Toate celelalte sunt placute simturilor.

Mai cunosti vreun afrodisiac pe care l-ai incercat pe pielea ta?