Dan Dotson, „Storage Wars”: Am vândut cu 500 de dolari o boxă care conţinea 7,5 milioane de dolari

De: Adrian Popa / 28.12.2020, 21:23

Dan Dotson, una dintre vedetele emisiunii „Storage Wars”, a declarat că a aflat că a vândut cu 500 de dolari o boxă care conţinea 7,5 milioane de dolari bani cash, transmite New York Post.

Dotson a spus că o femeie i-a dezvăluit acest lucru. Potrivit acesteia, soţul ei lucrează cu un bărbat care a cumpărat de la organizatorul de licitaţii unitatea cu 500 de dolari, iar în interior a descoperit o avere.

Situaţia s-a complicat, potrivit lui Dan Dotson, atunci când fostul proprietar al boxei a contactat noul deţinător şi i-a oferit 600.000 de dolari în schimbul genţii cu milioanele.

Citește și: O celebritate și-a scos casa la vânzare. Detaliul „terifiant” care apare într-o imagine

Acesta a refuzat şi a cerut 1,2 milioane pentru a returna restul de 6,3 milioane de dolari. Vechiul proprietar a acceptat, potrivit femeii.

Familia Dotson nu moare, însă, de inimă rea, pentru faptul că a vândut ieftin boxa. Cei doi soți, Dan și Laura, au o avere estimată la 4,5 milioane de dolari de către site-ul Celebritynetworth.com.

O altă vedetă a emisiunii, Rene Nezhoda, a declarat că, cel mai probabil, banii sunt murdari şi aparţin mafiei sau unui cartel de droguri. „Este un motiv pentru care nu erau în bancă”, a declarat el.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Foto: captură din video

CITEȘTE ȘI:

Bani făcuți de acasă: Platforma OnlyFans a explodat în popularitate în timpul pandemiei

Tom Cruise și-a construit un studio de producție sigur împotriva COVID într-o fostă bază militară