Dave Grohl, despre Nirvana: Încă visez că e o scenă goală acolo care ne așteaptă

De: Ana Obretin / 11.01.2021, 13:21
Dave Grohl, despre Nirvana: Încă visez că e o scenă goală acolo care ne așteaptă

Dave Grohl, liderul formației Foo Fighters, a dezvăluit că încă mai visează să cânte în fosta sa trupă Nirvana. Grohl, care a fost toboșarul Nirvana până la moartea tragică a lui Kurt Cobain, în 1994, cântă piesele trupei doar live, cu foștii săi colegi Krist Novoselic și Pat Smear.

Într-un interviu recent, Grohl a dezvăluit că încă visează să cânte în vechea formație și a explicat de ce nu va interpreta niciodată singur hiturile Nirvana.

„Nu m-aș simți confortabil interpretând o piesă pe care a cântat-o ​​Kurt”, a declarat acesta pentru Classic Rock. „Mă simt perfect ca acasă cântând acele melodii la tobe. Și îmi place să le cânt cu Krist, Pat și un alt solist”, a spus Dave. „Încă visez că suntem în Nirvana, că suntem încă o trupă”, a continuat acesta. „Încă visez că există o scenă goală care ne așteaptă să cântăm”.

Trupa Foo Fighters va lansa un nou album, “Medicine At Midnight”, 5 februarie. “No Son of Mine”, al doilea single de pe viitorul material discografic, al zecelea de studio din cariera trupei lui Dave Grohl, a fost lansat la începutul anului.

CITEȘTE ȘI: Trupa Foo Fighters a dezvăluit tracklist-ul albumului care va fi lansat pe 5 februarie

“Medicine At Midnight” a fost finalizat încă de anul trecut și urma să marcheze, alături de un turneu masiv, cea de-a 25-a aniversare a trupei.

Trupa Foo Fighters este proiectul de succes pe care l-a înființat fostul toboșar al trupei Nirvana, Dave Grohl, în 1994, după sinuciderea lui Kurt Cobain.

FOTO: Profimedia Images