Trupa Foo Fighters a dezvăluit tracklist-ul albumului care va fi lansat pe 5 februarie

De: Ana Obretin / 02.01.2021, 09:57
Trupa Foo Fighters a dezvăluit tracklist-ul albumului care va fi lansat pe 5 februarie

Trupa rock americană Foo Fighters a lansat un nou single, “No Son of Mine”, și a dezvăluit tracklist-ul albumului care va fi lansat pe 5 februarie, “Medicine At Midnight”. 

Noua piesă este al doilea single lansat de pe viitorul album, al zecelea de studio din cariera trupei lui Dave Grohl. Primul single lansat a fost „Shame Shame”. Bazându-se pe influențele cunoscute ale trupei Foo Fighters, „No Son Of Mine” face aluzie la “Stone Cold Crazy”, hitul trupei Queen,  și la Motörhead din epoca “Ace of Spades”, potrivit NME.

„Acesta este genul de melodie care sălășluiește în noi toți și, dacă are sens în acest moment, o lansăm”, a spus Dave Grohl despre piesă. „Din punct de vedere liric, este menită să critice ipocrizia liderilor prefăcuți, oameni care sunt vinovați de săvârșirea unor crime pe care se presupune că le condamnă”, a mai explicat Grohl. 

Liderul trupei a lansat și un mesaj scris de mână pentru fanii trupei.

“A trecut aproape un an de când am terminat de înregistrat noul nostru disc, “Medicine At Midnight”, cu un turneu masiv planificat, care ne-ar fi dus pe tot Globul sărbătorind cea de-a 25-a aniversare a trupei”, începe mesajul. „Dar bine…. știți … așa că am așteptat. Și am așteptat. Și am așteptat. Până când ne-am dat seama, în cele din urmă, că muzica noastră este făcută pentru a fi auzită, fie că se află într-un spațiu de festival cu 50.000 dintre cei mai apropiați prieteni ai noștri, fie că suntem singuri în living, într-o sâmbătă seară, bând un cocteil.  Deci, așteptarea s-a încheiat”.

„Pe măsură ce ne luăm rămas bun de la 2020 (du-te naibii!) și întoarcem o filă din calendar până la 2021, vrem să anunțăm Anul Nou cu o nouă piesă rock, ‘No Son Of Mine’”, a mai scris artistul. Mesajul are o concluzie: „Turnați-vă o băutură, dați drumul la muzică, închideți ochii și imaginați-vă că auziți asta într-un festival. Pentru că așa va fi. Un An Nou Fericit!”. 

CITEȘTE ȘI Alice Cooper și Slash sunt consilieri muzicali în documentarul “Rock Camp”

Produs de Greg Kurstin și Foo Fighters, albumul cu nouă piese „Medicine at Midnight” a fost proiectat de Darrell Thorp și editat de Mark „Spike” Stent și poate fi deja precomandat. 

Trupa Foo Fighters este proiectul de succes pe care l-a înființat fostul toboșar al trupei Nirvana, Dave Grohl, în 1994, după sinuciderea lui Kurt Cobain.

FOTO: Profimedia Images