David Garrett: Concertele de anul acesta din București și Cluj, amânate pentru anul viitor

De: Ana Obretin / 16.06.2021, 11:28
David Garrett: Concertele de anul acesta din București și Cluj, amânate pentru anul viitor

Concertele pe care violonistul David Garrett urma să le susțină în octombrie în București și Cluj-Napoca au fost amânate pentru anul viitor.

Astfel, muzicianul va putea fi ascultat la Sala Palatului din București pe 17 mai 2022, de la 20.00, și la BT Arena din Cluj-Napoca pe 20 mai, de la aceeași oră.

Violonistul rock star David Garrett a sărbătorit 10 ani de muzică crossover și a susținut concerte emoționante pe numeroase scene din întreaga lume, în turneul „Unlimited Live”, al cărui parcurs includea și două concerte în țara noastră. Din cauza pandemiei, programul turneului a fost restrâns și, din păcate, nu a mai putut fi reluat.

Acum, artistul revine în atenția fanilor săi cu vești bune și este încântat să-i cucerească încă o dată cu muzica sa în noul turneu – „Alive“, ce va debuta anul viitor și reprezintă celebrarea vieții și a reîntoarcerii la normalitate.

Biletele pentru concertele de anul viitor au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim.ro, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc. Persoanele care au achiziționat bilete pentru concertele de anul acesta le pot păstra și folosi pentru anul viitor.

„Așteptam cu nerăbdare să concertez din nou anul acesta, însă din păcate nu va fi posibil. Oricât de mult mă întristează acest lucru, privesc înainte cu optimism și sunt foarte bucuros că, anul viitor, voi putea să vă prezint noul meu concert „Alive” – abia aștept! Vă rog să rămâneți în siguranță și sănătoși, astfel încât să ne putem bucura împreună de concertele din 2022. Sunt nerăbdător să vă revăd pe toți!”, a transmis David Garrett, potrivit unui comunicat remis Apropo de organizatori.

Spectacolele din turneul „Alive” al lui David Garrett, intime ca un concert în sufragerie, dar la fel de antrenante ca un show pe stadion

Prin abordarea stilului muzical crossover, artistul celebrează viața cu un repertoriu emoționant ce îmbină muzica clasică cu cele mai cunoscute melodii pop, garantând astfel audienței o experiență muzicală de neuitat. Programul concertului „Alive” 2022 cuprinde un mix de melodii ce ating sufletele oamenilor, de la piese celebre cum sunt „What a Wonderful World”, „Imagine” și „Beauty and the Beast” la imnuri rock precum „Enter Sandman” și „Paint it Black”, și până la hituri dansabile ca „Happy” al lui Pharrell Williams, „Hit the Road Jack”, „Thriller”, „Bella Ciao” și „Stayin’ Alive”, care vor ridica publicul în picioare. De asemenea, ca în toate concertele faimosului violonist David Garrett, muzica clasică și reinterpretările sale inovatoare vor avea rolul principal.

Compoziții muzicale veritabile  precum „Confutatis” de Wolfgang Amadeus Mozart, „Dansul Cavalerilor” de Sergei Prokofiev și  „Simfonia nr. 7” de Ludwig van Beethoven sunt doar câteva dintre momentele artistice care vor completa atmosfera magică a serii.

Cel mai recent turneu al violonistului David Garrett, „Unlimited Live”, a marcat împlinirea celor zece ani de concerte în stilul crossover, a fost admirat și aplaudat de peste 200.000 de fani.

CITEȘTE ȘI: Concertul de la București al artistei Celine Dion, reprogramat; biletele rămân valabile

Cine-concertele TIFF 2021: Asian Dub Foundation, Fargo, Infernul și Malombra

Foto: Eventim