David Guetta transformă heliportul de pe Burj Al Arab din Dubai în scenă de concert

De: Loredana Toma / 27.01.2021, 14:34
David Guetta transformă heliportul de pe Burj Al Arab din Dubai în scenă de concert

DJ-ul francez David Guetta va susține un concert online în scop caritabil pe 6 februarie, de pe heliportul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, Burj Al Arab din Dubai. Concertul vine ca o continuare a tradiției începute în contextul pandemiei, după ce cunoscutul DJ în vârstă de 53 de ani a mai susținut astfel de concerte de pe clădiri celebre din New York, Miami și din Paris, de la Muzeul Luvru. Proiectul intitulat “United at Home” este unul în scop caritabil și a generat, până în prezent, peste 1 milion de euro.

Concertul este dedicat strângerii de fonduri pentru campania “Education Uninterrupted”, inițiată de organizația Dubai Cares

Concertul din Dubai, unde DJ-ul este și rezident, va avea ca scop strângerea de fonduri pentru UNICEF și campania ‘Education Uninterrupted’, unul dintre programele organizației Dubai Cares, înființată în 2007 de Mohammed bin Rashid Al Maktoum, șeful Emiratului Dubai.

Fanii artistului pot urmări concertul gratuit pe canalul său de YouTube, pe 6 februarie, de la ora 16.00 (ora României). Cei care vor să doneze o pot face pe site-ul davidguetta.com/donate.

“După Miami, New York și  Luvru din Paris, sunt mândru să vă anunț că vom susține un nou show din seria ‘United At Home’, de data aceasta de pe heliportul hotelului Burj Al Arab, din orașul care mie îmi este foarte drag, Dubai. Până acum, am reușit să strângem 1 milion de lire sterline și încă vom mai strânge și vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați participat la această acțiune. În aceste vremuri dificile, sperăm să aducem confort, bucurie și sprijin prin puterea muzicii și a emoțiilor. Am sprijinit multe acțiuni caritabile și am reușit să ajutăm mulți oameni în timpul pandemiei. Vom continua în această direcție. Acum vom ajuta UNICEF și Dubai Cares”, a anunțat Guetta printr-un comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI: David Guetta vrea să muncească în spaţiu

Foto: Profimedia Images