David și Victoria Beckham au publicat pe reţelele de socializare poze provocatoare cu fiul lor în vârstă de 17 ani

De: Nicoleta Lepădatu / 23.02.2022, 14:42
David și Victoria Beckham au publicat pe reţelele de socializare poze provocatoare cu fiul lor în vârstă de 17 ani

David şi Victoria Beckham au fost criticaţi de fanii de pe reţelele de socializare pentru că au postat poze de la cea mai recentă  şedinţă foto a fiului lor Cruz, în vârstă de 17 ani, în care acesta apare la bustul gol, conform The Independent.

Victoria Beckham a postat luni (21 februarie) pe Instagram imagini de la şedinţa foto făcută de Cruz pentru revista i-D, la o zi după ce acesta a împlinit 17 ani. Beckham senior a postat, la rândul său, pe Instagram, fotografiile lui  Cruz de la şedinţa foto, fiind criticat şi el de fani.

Cruz  Beckham – unul dintre cele cinci  staruri de pe coperta numărului ”Out of Body” al revistei – a fost fotografiat în mai multe ipostaze provocatoare, una dintre poze înfăţişându-l cu bustul gol, părul vopsit în roz (bubblegum), boxeri albi şi cu pantalonii în vine.

Imaginea seamănă cu cea în care a apărut tatăl său, superstarul David Beckham, pe coperta revistei Homme Plus în luna mai a anului trecut.

Fanii au criticat însă pozele postate de Posh Spice pe Instagram cu fiul ei adolescent, calificându-le drept terifiante sau chiar triste.

Remarcând tatuajul cu fluture al lui Cruz, alţi utilizatori le-au reproşat părinţilor săi că i-au permis acest lucru, în condițiile în care în Marea Britanie este ilegal să te tatuezi înainte de vârsta de 18 ani.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Detaliul hazliu descoperit de fani în poza de Crăciun a familiei Beckham