De ce Andreea Raicu nu vrea să facă un copil? A dezvăluit chiar ea

De: Alexandra Necsoiu / 21.08.2017, 11:34
De ce Andreea Raicu nu vrea să facă un copil? A dezvăluit chiar ea
De-a lungul timpului, Andreea Raicu s-a iubit cu bărbaţi frumoşi, bogaţi şi celebri. Cristi Chivu, Tudor Chirilă sau Horia Tecău sunt cele mai sonore nume care au format un cuplu cu fosta vedetă de la Prima TV.

De fiecare dată, lucrurile au evoluat rapid, iar fanii au crezut că se apropie nunta. N-a fost să fie însă, iar pentru Andreea a devenit din ce în ce mai greu să găsească un bărbat care să se ridice la nivelul aşteptărilor ei.

Andreea Raicu, goală la 39 de ani: ”Primul shooting din România care nu a fost modificat în Photoshop!” – Imagini neprelucrate

Cum arăta Andreea Raicu, la prima şedinţă foto, acum 20 de ani! „Doamne, nu-mi vine să cred!”

Momente cumplite! Andreea Raicu: „Viaţa devenise un calvar. Îmi doream să dispar!„

Andreea Raicu a arătat, în sfârşit, totul! FOTO

”Dintotdeauna mi-am dorit un copil. Iubesc copiii şi ador să petrec timp cu ei. La un moment dat, pentru că îmi doream atât de mult să devin mamă, am zis că nici măcar nu contează atât de mult conjunctura în care aş vrea să-l fac. Evident că nu aş fi ales ceva extrem, dar nici departe nu eram. Chiar mă gandeam că, dacă nu găsesc partenerul pe care să-l consider potrivit sa fie tată, pot să-l fac ca mamă singură. Existenţa însă a hotărât să nu-mi dea un copil până acum sau, cred că cel mai corect spus este, eu am ales să nu fac un copil din diferite motive, pe care subconştientul cu siguranţă le ţinea ascunse.

Am înţeles că un copil vine pe lume pentru cu totul şi cu totul alte motive. Nu ca să îţi umple golurile, nici ca să te facă să fii «în rândul lumii» şi nici ca să ai o ocupaţie. Cred cu tarie că, atunci când vrei să faci un copil, e vital să-ţi pui nişte întrebări. Eu una am ajuns la concluzia că pe un copil nu îl fac pentru mine, ca să mă împlinească şi să-mi dea un rost, ci responsabilitatea mea este să îl aduc într-un loc în care să îi fie bine, să îi asigur toate condiţiile în care să crească frumos – nu ma refer aici la cele materiale – şi să-l ajut eu pe el, nu el pe mine, să-şi facă un rost.

O lume în care cele mai multe lucruri sunt despre suprafaţă, despre ce se vede la exterior, o lume deconectată de la lucrurile cu adevărat esenţiale în viaţă, o lume în care doar respirând şi mâncând te îmbolnăveşti, o lume în care, în următorii cinci sau poate zece ani, vom fi toţi urmăriţi prin intermediul cipurilor care probabil vor fi obligatorii, o lume avidă după bani şi putere, o lume în care nu mai există pace. O lume în care totalitarismul şi conformismul sunt la putere şi autenticitatea e ceva atât de rar întâlnit” a scris vedeta pe blogul personal.