De ce nu vrea Tudor Chirilă să se însoare? Nu vrea să audă de nuntă nici după al doilea copil

De: Cristiana Trifu / 02.04.2018, 16:41
De ce nu vrea Tudor Chirilă să se însoare? Nu vrea să audă de nuntă nici după al doilea copil
Tudor Chirilă a vorbit despre motivul pentru care nu vrea să se însoare.

 Artistul susţine că obieceiurile de nuntă nu i-au plăcut niciodată. Chiar dacă este de ani buni cu iubita lui şi au împreună doi copii, artistul nu vrea să facă pasul cel mare.

Ce frumoasă este iubita lui Tudor Chirilă! Iulia are doi băieţei – FOTO

Tudor Chirilă a dezvăluit ce salariu are! Suma este incredibilă

WOW! Cum arată iubita lui Tudor Chirilă, după naştere

Aşa tată, aşa fiu! Cum arată bebeluşul lui Tudor Chirilă

Andreea Raicu, goală la 39 de ani: ”Primul shooting din România care nu a fost modificat în Photoshop!” – Imagini neprelucrate

Cum arăta Andreea Raicu, la prima şedinţă foto, acum 20 de ani! „Doamne, nu-mi vine să cred!”

Momente cumplite! Andreea Raicu: „Viaţa devenise un calvar. Îmi doream să dispar!„

Andreea Raicu a arătat, în sfârşit, totul! FOTO

Tudor Chirilă se numără printre acei bărbaţi care nu ştiu cum să mai fugă de căsătorie. Artistul este adeptul unei vieţi de familie, însă nu vrea să audă de ideea de mariaj. 

Tudor Chirilă explică, pe blogul său, care este motivul pentru care nu se însoară: detestă nunţile.

“Nu-mi plac nunţile. Nu mi-au plăcut niciodată. Poate şi pentru faptul că la mine în familie nu s-a pus accentul pe partea festivă a acestui eveniment. Părinţii mei s-au căsătorit la Mangalia şi au petrecut la un restaurant cu un grup de patru, cinci prieteni. Întotdeauna mi s-a părut că din momentul în care au luat hotărârea să facă nunta, mirii sunt supuşi unui calendar plictisitor de mici pasi imposibil de ocolit. Fotografia de nuntă, exercitarea opţiunii costumelor de nuntă, planificarea strategică a meselor, brainstormingul meniului, războiul muzicii ( e posibil ca mirele să prefere Pink Floyd, naşul mare să nutrească o nostalgie zdrobitoare pentru Giana Nanini – sau cum s-o scrie corect – iar familia miresei să nu renunţe în ruptul capului la Gheorge Turda sau Mirabela Dauer) O să spuneţi că exagerez şi că nu e realist să existe asemenea divergenţe între miri şi familiile lor. Pe naiba, sigur că e realist, consultaţi rata divorţurilor dacă nu mă credeţi.
Până la urmă nunta azi se înscrie într-un curent universal. Suntem pregătiţi să trăim mimetic, ne dorim să mimăm toate lucrurile pe care ni le vindem ca ideale. Lumea ideală este în publicitatea care ne invadează vieţile şi care propune un anumit model de erou urban la a cărui înălţime dacă nu te ridici ai senzaţia că eşti descalificat din lume. Nu pot să nu mă întorc la Viktor Pelevin ( Generation P, Mitraliera de lut ) care spune că de fapt publicitatea nu vinde produse ci fericire. Cât de fericiţi suntem dacă ne spălam pe  dinţi cu pasta x sau dacă ne cumpărăm maşina y sau dacă ne asigurăm la z. Starea de fericire este locul comun al tuturor produselor vândute publicitar. Nu ne rămâne decât să rămânem nefericiti când nu putem să accesăm acest mod de viaţă.
Până la urmă cel mai simplu mod în care poţi să ratezi nunta ta e să participi la ea. La fel cum, probabil, cel mai simplu mod de a rata fericirea este să-ţi pui zilnic problema existenţei ei”, afirma Tudor Chirilă.