Deci…Caadoo!

Apropo.ro / 01.02.2005, 17:10
Deci...Caadoo!
Alora, deci, uite despre ce e vorba. Mie nu prea-mi vine somnul la comanda, așa ca publicitatea de dupa miezul nopții ma prinde cel mai bine. Ma uit cu atata rabdare la ea, încat aproape ca am început s-o înțeleg. Deci, ce sa zic, cel mai mult îmi place repriza


Alora, deci, uite despre ce e vorba. Mie nu prea-mi vine somnul la comanda, așa ca publicitatea de dupa miezul nopții ma prinde cel mai bine. Ma uit cu atata rabdare la ea, încat aproape ca am început s-o înțeleg.

Deci, ce sa zic, cel mai mult îmi place repriza de teleshoping cu inele și lanțuri din argint aurit, cu tot felul de pietre naturale. Sper ca nu e nevoie sa va traduc. Deci, rubine naturale, smaralde naturale, deci sunați acum, adica imediat. Deci, totul la numai un milion noua sute cincizeci de mii de lei. Mult important, adica foarte importante, i

mportant adica, vreau sa înființez un fan club al italianului cu pricina. Îl știți, ala nu cu foarte mult par, care respira greu, dar prinde din zbor limba romana. La ce minunații de inele ne ofera din capitala modei, deci care este Italia, eu zic ca merita un cado. Cado.

Ascultați-ma un pic. Deci aș vrea sa o rog pe domnița care îi va traduce oferta mea, sa îl roage sa o privesca ca pe un investiment, care nu știu ce înseamna în limba romana, dar sunt convins ca ea știe, ca de la ea l-am învațat și eu.

În fine, deci, ca sa nu ratez ocazia sa și sun, o sa încerc sa fiu scurt. M-am bucurat sa vad ca dupa lotul de 1.950.000 de lei, a aparut unul și mai complet, de tre milione patu sute de lende de lende de mii de lei. Acum însa sunt bulversat. Aseara, deși eram frant de oboseala, mi-am pus ceasul sa sune și nu mi-a placut deloc ce-am vazut. Mi-au schimbat italianul.

Deci va rog. Am înțelesc sa smaraldele sunt pietre prețioase. Deci am înțeles și ca sunt prelucrate la mana. Deci daca mai vreți sa sun sa-mi luați numarul de telefon, dați-mi italianul înapoi. Cado. Deci acum puteți sa traduceți.

Andi Moisescu

Tags: