Demi Lovato a suferit un infarct și trei accidente cerebrale după supradoza de droguri

De: Ana Obretin / 18.02.2021, 09:26
Demi Lovato a suferit un infarct și trei accidente cerebrale după supradoza de droguri

Cântăreața și actrița americană Demi Lovato a suferit un infarct și trei accidente cerebrale după o supradoză de droguri, fiind la un pas de deces, în iulie 2018.

„Am avut atât de multe de spus în ultimii doi ani, dorind să clarific faptele care au avut loc”, spune cântăreața în trailerul unui documentar despre ea, „Demi Lovato: Dancing with the Devil”, care a fost lansat miercuri.

Pe 24 iulie 2018, știrea despre Demi Lovato care fusese internată de urgență după o supradoză de opioide a făcut înconjurul lumii. Ceea ce fanii nu știau a fost că aceasta a suferit un infarct și trei atacuri cerebrale pe fondul crizei.

„De fiecare dată când vei suprima o parte din tine, aceasta se va revărsa”, mai spune Lovato în acest documentar. 

După supradoză, Demi Lovato a stat spitalizată timp de două săptămâni, după care s-a internat într-o clinică specializată în tratamente de dezintoxicare. „Medicii mei au spus că mai aveam cinci – zece minute (de trăit, n.r.)”, a mai dezvăluit Lovato. 

Cântăreața a spus că a rămas și cu leziuni cerebrale din cauza acestei supradoze.

Documentarul în patru părți marca YouTube Originals analizează viața artistei de 28 de ani, prin intermediul familiei, prietenilor și colegilor de breaslă, precum Elton John și Christina Aguilera. Documentarul este regizat de Michael D. Ratner, potrivit The Hollywood Reporter., și va avea premiera pe 23 martie.

Lovato a devenit cunoscută cu rolul din “Camp Rock”, o producție originală Disney, și a apărut în mai multe episoade ale seriei “Will & Grace”, dar și în „Grey’s Anatomy”, “From Dusk Til Dawn: The Series” și “Glee”. A lansat până în prezent șase albume de studio, cel mai recent fiind “Tell Me You Love Me”, din 2017.

CITEȘTE ȘI: Demi Lovato, internată într-o clinică de dezintoxicare, după o supradoză de droguri 

Demi Lovato va juca într-un serial de comedie, „Hungry”, produs de NBC 

Foto: Profimedia Images