Demi Lovato va juca într-un serial de comedie, „Hungry”, produs de NBC

De: Loredana Toma / 26.01.2021, 14:25
Demi Lovato va juca într-un serial de comedie,

Actrița și cântăreața Demi Lovato a acceptat să joace într-o serie de comedie, „Hungry”, ce va fi filmată cu o singură cameră și va fi difuzată de postul TV american NBC.

Proiectul urmărește povestea unor prieteni care fac parte dintr-un grup de oameni ce au o relație nu tocmai bună cu mâncarea și care se ajută reciproc să găsească dragostea, succesul, dar și cea mai bună mâncare din frigider care să completeze tabloul perfect din viața lor.

Demi Lovato a suferit și ea în viața reală de tulburări de alimentație, potrivit Billboard.

Demi Lovato, carieră în muzică și în film

Pe lângă rolul principal din proiect, Lovato este și producător executiv al show-ului, iar scenariul este semnat Suzanne Martin, care a fost și producător executiv pentru serialul “Frasier”. Cel mai recent proiect în care s-a implicat Martin a fost show-ul “Will & Grace” difuzat de NBC.

Pe lângă cariera de cântăreață, Demi Lovato este și actriță. Ea a devenit cunoscută cu rolul din “Camp Rock”, o producție originală Disney, și a apărut în mai multe episoade ale seriei “Will & Grace”. Totodată, artista a jucat în „Grey’s Anatomy”, “From Dusk Til Dawn: The Series” și “Glee”. A lansat până în prezent șase albume de studio, cel mai recent fiind “Tell Me You Love Me”, din 2017.

CITEȘTE ȘI: Un concert cu staruri, de la Foo Fighters la Demi Lovato, a marcat debutul mandatului lui Joe Biden

Foto: Profimedia Images