Demi Moore a avut o apariție șocantă pe podium, la prezentarea colecției Fendi

De: Loredana Toma / 28.01.2021, 17:26
Demi Moore a avut o apariție șocantă pe podium, la prezentarea colecției Fendi

Actrița americană Demi Moore a avut o apariție șocantă pe podium la Săptămâna Modei de la Paris, în timp ce prezenta cea mai recentă colecție a casei Fendi.

Starul în vârstă de 58 de ani a părut aproape de nerecunoscut și încă nu se știe dacă și-a făcut operații estetice sau un machiaj nepotrivit i-a schimbat complet chipul. Moore a apărut cu un ten neted, pomeți foarte accentuați și buze umflate, toate acestea dându-i un aspect general rigid.

“Este operație sau doar un machiaj îngrozitor?”

Fosta soție a actorului Bruce Willis a defilat într-o ținută dramatică, formată dintr-o bluză neagră din satin, cu un decolteu generos, și cercei foarte lungi. Noul său look a venit ca un șoc pentru fani care abia au recunoscut-o.

“Nu aș fi crezut că este Demi Moore dacă nu ar fi fost prezentată. Și-a făcut operații sau este doar un machiaj îngrozitor? Greu de spus, este o completă autodistrugere”, este unul dintre multele comentarii de pe rețelele de socializare cu privire la apariția actriței.

În 2007, Moore a negat că ar fi apelat la chirurgie estetică, după ce s-a speculat că și-ar fi făcut o operație de 250.000 de dolari.

CITEȘTE ȘI: Bruce Willis se reuneşte cu soţia după ce a petrecut saptâmani întregi în carantină cu Demi Moore

Foto: Profimedia Images