Demi Moore si Ashton Kutcher se distreaza pe twitter

Apropo.ro / 21.07.2009, 15:30
Demi Moore a anuntat pe Twitter ca s-a tuns punk si si-a atasat si o poza, in timp ce Ashton spune ca este doar o gluma!

Demi Moore a anuntat pe Twitter ca s-a tuns punk si si-a atasat si o poza, in timp ce Ashton dezminte.

Au trecut mai bine de doi ani de zile de cand Ashton Kutcher nu mai prezinta emisiunea "Punk’d", insa el continua sa se tina de glume cu Demi pe twitter.

Cei doi au multi fani care ii urmaresc pe twitter si ii distreaza modul in care acestia actioneaza la glumele lor. De curand, au postat o poza ce o infatiseaza pe Demi Moore tunsa punk.

Ashton a dezvaluit pana la urma ca poza a fost trucata pe calculator, insa lui Demi, de 46 de ani, ii sta bine cu "noua frizura".

Demi anunta pe twitter ca si-ar dori sa se rada pe cap in forma initialelor partenerului ei "A.K".

In replica, Ashton i-a sugerat ca ar putea oriunde in alta parte sa se rada sub forma initialelor lui.

Sa ne amintim ca Demi Moore nu se teme de schimbari, cel putin de ordin fizic, ea renuntand la podoaba capilara pentru rolul lui G.I. Jane, in 1997.

gi jane

Demi Moore si Ashton Kutcher sunt doua dintre cele mai urmarite vedete pe twitter. Demi are 1,6 milioane de followers, in timp ce Kutcher depaseste 2,8 milioane de followers.

Ei obisnuiesc sa spuna glume si sa povesteasca lucruri din viata lor pe twitter. In luna martie a acestui an, Kutcher a postat fotografii cu Demi in bikini, asa cum ar fi dorit sa mearga la nunta lui Bruce Willis cu modelul Emma Heming.

Luna aceasta, Brad Pitt l-a avertizat pe Ashton sa nu mai publice imagini personale pe site. "Nu mai posta poze cu fundul sotiei tale. E o tampenie. Pune poze cu fundurile sotiilor altor barbati", a adaugat Pitt.

demi si ashton