Descoperire tulburătoare făcută în geantă de o tânără care a petrecut o seară în oraș

De: Alex Manole / 04.06.2021, 08:27

O tânără care a petrecut o seară în oraș, cu ocazia zilei de naștere a unei prietene, susține că a descoperit ceva tulburător în poșetă când s-a întors acasă. Sheridan Ellis a găsit un tracker Tile în geantă. Acesta poate fi folosit pentru a nu rătăci cheile sau pentru a nu pierde animalele de companie.

Femeia le-a atras atenția altor femei, într-un clip video publicat pe TikTok, să fie atente pentru a nu ajunge să pățească același lucru. Ellis a dat peste gadget în timp ce își golea geanta după ce a ajuns acasă.

Tânăra a deschis rapid tracker-ul și i-a scos bateria. „La sfârșitul serii îmi golesc poșeta și dau peste asta – dacă nu știi ce este, este un Tile. Este, de fapt, un tracker”, a explicat ea într-un clip video publicat pe rețeaua de socializare.

Foto: uk.tile.com

Dispozitivele de acest fel se conectează la smartphone-uri prin intermediul Bluetooth. Un tracker Tile poate fi urmărit până la o distanță destul de mare, de maxim 61 de metri. Apple a lansat recent propriul model, numit AirTag.

„Este un mod scump prin care să urmărești pe cineva”, a scris o persoană. „Este înfricoșător! Te rog să mergi la poliție”, i-a sugerat o utilizatoare.

Nu este exclus ca dispozitivul să fi ajuns accidental în poșeta tinerei. Ellis susține, însă, că cei care au participat la eveniment au spus că nu au așa ceva. Totuși, este greu de crezut că vinovatul ar recunoaște că a plasat dispozitivul în geantă.

@sheridanellisCheck your purses …? #fyp #psa #forwhatitsworth #safety♬ good 4 u – Olivia Rodrigo

Sursa: TikTok/sheridanellis

Foto: captură de ecran

CITEȘTE ȘI:

O tânără care a vrut să își cumpere un tricou online a descoperit că iubitul a înșelat-o

O tânără, forțată să părăsească o piscină publică din cauza unui bikini „nepotrivit”