Dezbrăcatu’ și Chef Antonio Passarelli sunt „Aventurierii gustului” la Prima TV

De: Ana Obretin / 17.03.2022, 17:44
Dezbrăcatu’ și Chef Antonio Passarelli sunt

Codruț Keghș, alias Dezbrăcatu’, și Chef Antonio Passarelli protagoniștii cooking show-ului „Aventurierii gustului”, care debutează pe 21 martie la Prima TV.

Un deliciu de emisiune, un cuplu inedit și foarte amuzant, povești unice dintr-o Românie culinară și turistică. De la ora 20.00, în fiecare zi de luni, Chef Dezbrăcatu’ și Chef Passarelli, aventurieri ai gustului, pleacă în marea aventură într-o producție ce îmbină gustul delicios al bucătăriei tradiționale românești cu frumusețea României, potrivit unui comunicat remis Apropo de Prima TV.

Astfel, cei doi vor călători cu un caravan în țară pentru a descoperi rețete unice și locuri de poveste. Vanul va fi casă, masă și birou pe parcursul întregii aventuri, iar Dezbracatu’ și Chef Passsarelli vor trece împreună prin aventuri inedite și vor descoperi peisaje de o frumusețe amețitoare. Telespectatorii vor vedea în fiecare luni, la Prima TV, 2 prieteni, deschiși, calzi și aproape de invitați, nu doi chefi care dau verdicte, distanți și atotștiutori.

În fiecare episod telespectatorii vor afla rețete tradiționale de bucate gătite ca pe vremea bunicii. În călătoria lor, cei doi vor spune telespectatorilor și povești de viață uimitoare. “Îmi place să călătoresc, să cunosc lumea, ador bucătăria autentică iar proiectul ăsta le are pe toate ! Și pe Dezbrăcatu, alături de care nu te plictisești,  nu stai un minut liniștit,  este în stare să scoată orice din pălăria lui de magician”, spune chef Antonio Passarelli.

„Aventurierii gustului” aduce nou pe micul ecran multă voie bună, întâmplări amuzante și întâlniri memorabile

Pentru Codruț Kegheș, alias Dezbracatu’, bucătăria a fost și va fi pasiunea vieții lui. Iubește oamenii, adoră mâncarea și are o relație specială cu colegul de aventură. “Ne-a apropiat  plăcerea de a călători, dragostea de oameni, cunoașterea lor, a poveștilor, a rețetelor și locurilor minunate. Ne știam de ceva vreme, aveam numerele de telefon în agendă, ne urmăream pe FB. Ne-am întâlnit la multe evenimente la care eu am fost MC, iar Chef, invitat special. Am făcut împreună lucruri interesante, dar acest proiect este WOW!”, spune Codruț Keghes.

Cooking show-ul „Aventurierii gustului” aduce nou pe micul ecran multă voie bună, întâmplări amuzante și întâlniri memorabile. “Ce nu aducem la TV? Aceeași aruncători de produse în tigaie, nu avem grădinari de farfurii, adică bucătari care ascund mâncarea sub ierburi și floricele numai să facă o farfurie mai frumoasă. Avem lume care gătește mâncare superbă, care trebuie mâncată și nu fotografiată, mâncare gătită cu gust și cu dragoste. Avem și travel, dar și lucruri ce nu se văd de regulă la televizor: acidentele din drum, certurile dintre noi”, potrivit celor doi.

În cele 12 ediții, telespectatorii vor vedea povești ale participanților, rețete unice, peisaje de vis, aventură și cultură locală. “Suntem în România, nu am fugit încă. Am fost în multe locuri, am avut noroc de vreme bună, mai ales că am început filmările în 4 martie și era vreme de primăvară. Filmăm săptămânal în locuri de vis din  România, descoperim oameni și povești senzaționale! Am mâncat lucruri pe care nu le-am mâncat niciodată”, spune Codruț Kegheș.

CITEȘTE ȘI:Sezonul al doilea din „Oportuniștii” are premiera vineri la Prima TV

Foto: Prima TV