Sezonul al doilea din „Oportuniștii” are premiera vineri la Prima TV

De: Ana Obretin / 10.03.2022, 15:11
Sezonul al doilea din

Prima TV lansează o invitație la distracție, vineri, de la ora 19.15. Îndrăgiți de telespectatori, „Oportuniștii” revin cu sezonul al doilea.

Sitcom-ul continuă povestea din primul sezon, dar aduce multe personaje noi. O actriţă, un regizor, un văr de la ţară și noul ginere al patronului de la șaormerie îi aşteaptă pe telespectatori în fața ecranelor să le ofere o seară a râsului românesc, potrivit unui comunicat remis Apropo de Prima TV.

Ramona Dumitrean o interpretează pe Ema, o actriţă care nu are prea mult succes, dar care îşi doreşte foarte mult să fie vedetă. Ea şi regizorul Misirianţu, interpretat de Sorin Misirianţu, lucrează împreună. Regizorul este totodată și agentul ei, care îi face rost de diverse joburi neînsemnate şi prost plătite. Și în noul sezon, regizorul e întreprinzător. El își încearcă norocul ca agent în diferite proiecte, are pretenţii artistice, culturale şi intelectuale, dar nu este deloc pregătit pentru meseria sa.

Ema nu scapă nici în sezonul 2 de vărul ei. Pleacă Neluțu, care locuia cu ea în apartament, dar nu poate să savureze momentul pentru că în apartamentul ei se instalează un alt văr de la țară, Niculae, interpretat de Nicu Bendea. Niculae a venit la oraș să recupereze oile pe care celălalt văr, Neluțu, le-a dus în Dubai să le vândă. Niculae, la 40 de ani, e condus cu o mână de fier de mama sa. Bunul simț și timiditatea să exagerată îl fac un personaj extrem de savuros.

Al patrulea personaj al sitcom-ului de la Prima TV este Kolea, noul ginere al patronului de la șaormerie, nea Costică, plecat în Cuba și căsătorit cu o aborigenă. Kolea e basarabean și vinde în piață, se ocupă de șaormerie și repară – fără succes – absolut orice.

Nici din acest sezon nu vor lipsi personaje din viața reală care își vor interpreta propriul rol. Andrei Duban este invitatul primelor două episoade. Serialul este difuzat vinerea, de la 19:15. 

CITEȘTE ȘI: „Cronica Cârcotașilor” se întoarce la Prima TV cu sezonul cu numărul 45

Foto: Prima TV