Dezvăluirea surprinzătoare făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după ce a jucat în Baywatch

De: Alex Manole / 07.12.2021, 10:43

Donna D’Errico, una dintre cele mai cunoscute vedete din serialul de succes Baywatch, a declarat că încă nu știe să înoate. Actrița nu știa să facă acest lucru bine nici pe vremea când juca în serial, deși interpreta rolul unui salvamar femeie.

Ea a apărut în două sezoane din show, între 1996 și 1998. „Nu puteam înota. Aveam o fobie gravă de apă. Nu puteam nici măcar să calc apa”, a declarat ea.

La audițiile pentru rol, D’Errico a spus că știe să înoate. Când au pus-o să dea câteva ture de piscină, realizatorii serialului și-au dat seama că actrița i-a mințit. „Donna, ieși din piscină. Nu știi să înoți”, i-a spus cineva.

D’Errico nu a fost respinsă, dar a început să primească lecții de înot de la instructorul principal din Baywatch, de cinci ori pe săptămână, începând cu ora 5:00 dimineața. Actrița abia a trecut următorul test.

Donna D’Errico la un eveniment recent. (Foto: Profimedia)

A fost o singură scenă în serial în care personajul ei a făcut o salvare în apă. Vedeta spune că la acea filmare aproape că s-a înecat. „Sunt aproape sigură că aproape m-am înecat încercând să fac acel lucru. Trebuia să salvez un băiat și îmi poți vedea buzele cum scot o înjurătură în timp ce încerc să înot în piscină”, își amintește actrița.

Ulterior, D’Errico nu a mai exersat și a stat departe de apă. „Până astăzi tot nu știu să înot”, a recunoscut ea recent.

Deși nu poseda această abilitate, actrița susține că s-a înțeles excelent cu ceilalți membri ai echipei de filmare. David Hasselhoff, producătorul Baywatch, a avut grijă, potrivit ei, ca toată lumea să fie binevenită pe platou.

Ulterior, pentru D’Errico au urmat perioade mai dificile, dar actrița le-a depășit. În octombrie anul acesta, Donna D’Errico a sărbătorit, la 53 de ani, un an fără alcool.

Sursa: Fox News

Citește și: Fosta soție a unui star din „Baywatch” trăiește pe străzi și caută în gunoaie