Diane Kruger, moment dificil la audițiile pentru „Troy”: M-am simțit ca o bucată de „carne”

De: Adrian Popa / 22.03.2022, 11:11

Diane Kruger a dezvăluit că a trecut prin momente dificile în timpul preselecției pentru rolul Elena din filmul „Troy”/„Troia”.

Actrița de origine germană a declarat că în perioada audițiilor pentru film studioul a făcut-o să se simtă ca o bucată de „carne”.

„Îmi amintesc că dădeam teste pentru ‘Troy’ și a trebuit să merg la șeful studioului îmbrăcată în costum. M-am simțit ca o bucată de carne, privită de sus până jos și întrebată ‘De ce crezi că ar trebui să joci acest rol?’”, a declarat actrița, pentru Variety.

Kruger nu a spus cine a fost persoana care a făcut-o să se simtă așa, dar studioul care a realizat filmul este Warner Bros. În filmul „Troy”, actrița a jucat alături de nume mari de la Hollywood, precum Brad Pitt, Orlando Bloom, Brian Cox și Peter O’Toole.

Citește și: Actorul, hetero, care s-a „îndrăgostit” de Brad Pitt la filmările pentru „Troy”: Atât de frumos!

Filmul a realizat încasări de peste 500 de milioane de dolari la nivel mondial și a fost nominalizat pentru un Premiu Oscar, la categoria costume.

După „Troy”, steaua lui Diane Kruger (născută Diane Heidkruger) a crescut repede la Hollywood. Actrița a jucat, printre alte filme, în „National Treasure” (2004) și apoi, din nou alături de Brad Pitt, în „Inglourious Basterds” (2009).

Kruger poate fi văzută în „Swimming with Sharks”

Diane Kruger
Diane Kruger (dreapta) pe posterul de promovare la evenimentul SXSW al serialului „Swimming with Sharks”.

Starul de origine germană a făcut declarațiile în timpul unei campanii de promovare a serialului „Swimming with Sharks”, în care joacă. Primul sezon va debuta pe platformele de streaming pe 15 aprilie.

În acest show, produs de Roku și care este o reinterpretare a filmului cu același nume din 1994, Kruger jocul rolul unui director din lumea filmului, Joyce Holt, lipsit de scrupule.

Din distribuție mai fac parte Kiernan Shipka, Donald Sutherland și Kathleen Robertson.

Trailerul serialului „Swimming with Sharks”: