Actorul, hetero, care s-a „îndrăgostit” de Brad Pitt la filmările pentru „Troy”: Atât de frumos!

De: Adrian Popa / 02.02.2022, 12:36

Brian Cox a declarat că atunci când l-a văzut pe Brad Pitt îmbrăcat în armură în timpul filmărilor la „Troy” a rămas uimit.

„Îmi amintesc că la un moment dat îl așteptam pe Brad. Nu mai apăruse în astfel de costume… Brad a intrat pe platou, iar mie mi-a picat fața deoarece era foarte frumos. Sunt heterosexual, dar am zis ‘Dumnezeule, acest bărbat e superb’. Ce șansă are cineva să joace alături de acest bărbat frumos, frumos?”, a declarat actorul.

Cox, acum în vârstă de 75 de ani, l-a interpretat pe Agamemnon, în film. A fost un rol pe care actorul și l-a dorit mult. „Am știut că eram omul potrivit pentru rol”, a spus el.

Brian Cox (Foto: Profimedia Images)

„Troy” a realizat încasări de peste 500 de milioane de dolari la nivel mondial și a fost nominalizat pentru un Premiu Oscar, la categoria costume.

În film au mai jucat, pe lângă Brad Pitt și Cox, actorii: Eric Bana, Orlando Bloom, Diane Kruger, Sean Bean, Brendan Gleeson și Peter O’Toole.

Brian Cox își promovează în această perioadă cartea de memorii, numită „Putting the Rabbit in the Hat”. Cu siguranță acolo fanii vor găsi mai multe anecdote interesante din viața starului.

Sursa: Variety

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Premiile Oscar: Unii dintre cei mai buni actori, aflați în viață, care nu au primit râvnitul trofeu

Cele mai spectaculoase scene de luptă cu sabia din filme și seriale (VIDEO)