Dica este tot mai aproape de Catania

Apropo.ro / 25.06.2008, 11:25
Dica este tot mai aproape de Catania
Presedintele Cataniei a declarat ca Nicolae Dica este una dintre tintele principale ale echipei pentru sezonul care urmeaza.

Antonino Pulvirenti, presedintele Cataniei, a declarat ca Nicolae Dica este una dintre tintele principale ale echipei pentru sezonul care urmeaza, iar zilele urmatoare s-ar putea ajunge la o intelegere in ceea ce priveste transferul miijlocasului stelist la formatia siciliana.

"Zenga a cerut achizitionarea lui Dica si vom face tot posibilul sa-l luam. Este unul dintre tintele principale pentru perioada de transferuri“, a spus conducatorul de la Catania.

Valeriu Argaseala recunoaste ca sunt discutii in ceea ce priveste trecerea lui Dica la Catania, dar spune ca mai multe cluburi sunt interesate de decarul Stelei, o decizie urmand a se lua in perioada urmatoare.

"Neoficial sunt discutii cu mai multe cluburi pentru Dica. Printre ele poate fi si Catania", a spus presedintele Stelei.

Inainte de inceputul Euro 2008, Dica spunea ca s-a saturat sa fie injurat de fiecare data de suporterii stelisti atunci cand echipa joaca slab si spera sa gaseasca un angajament favorabil in strainatate.

 

Citeste si:

Piturca a vrut sa lase nationala dupa meciul cu Olanda

Piturca a vrut sa lase nationala dupa meciul cu Olanda

Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a raspuns tirului de acuzatii la care a fost supus in ultimele zle si a acordat un interviu cotidianului Libertatea in care spune …
Lazio l-a luat definitiv pe Radu Stefan, se pregateste Moti

Lazio l-a luat definitiv pe Radu Stefan, se pregateste Moti

Caludio Lotito, presedintele clubului Lazio Roma, a venit personal la Bucuresti pentru a rezolva problema definitiva a transferului lui Radu Stefan. Vasile Turcu, vicepr…
Miercuri si Joi se vor disputa semifinalele Euro 2008

Miercuri si Joi se vor disputa semifinalele Euro 2008

Programul partidelor care vor avea loc, miercuri, 25 iunie si joi, 26 iunie, in semifinalele Campionatului European de fotbal este urmatorul: Prima semifinala, in care s…
Steaua a transferat un atacant

Steaua a transferat un atacant "unicat" in Romania (VIDEO)

Valeriu Argaseala a declarat ca atacantul formatiei Alaves, Arthuro, a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formatia din Ghencea.

Bancul zilei

Clipul zilei

Benzina pentru programatori Cum dai alarma in caz de jaf
Intr-o benzinarie, un programator se uita derutat la pompe si murmura:… Cuvinte cheie: hot la banca buton de alarma excitare
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto