Steaua a transferat un atacant „unicat” in Romania (VIDEO)

Apropo.ro / 23.06.2008, 11:46
Steaua a transferat un atacant
Atacantul formatiei Alaves, Arthuro, a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formatia din Ghencea.

Valeriu Argaseala a declarat ca atacantul formatiei Alaves, Arthuro, a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formatia din Ghencea.

Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei il lauda pe Arthuro si spune ca in Romania nu exista un asemenea tip de atacant, fiind foarte bun in jocul aerian.

"Arthuro a semnat cu Steaua un contract valabil pentru urmatoarele trei sezoane. Va pot spune ca suma platita pentru el este mai mica de 800.000 de euro. Acest tip de atacant nu exista in Romania. Este mai degraba eficient decat spectaculos. Are un joc foarte bun de cap si un picior stang foarte bun. Romania nu a mai avut atacanti precum Arthuro", a spus Argaseala..

Argaseala a mai precizat ca atacantul a sosit in Ghencea la recomandarea lui Gica Craioveanu.

Citeste si:

Lupescu il ataca dur pe "vagabondul" de Dragomir

Lupescu il ataca dur pe

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, il ataca dur pe presedintele LPF despre care spune ca ii santajeaza pe presedintii din Liga 1.

Casillas a castigat duelul cu Buffon

Casillas a castigat duelul cu Buffon

Reprezentativa Spaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului European, dupa ce a invins, cu scorul de 4-2 (0-0), in urma loviturilor de departajare, selectionata Italiei, campioana mondiala en-titre, in sferturile de finala ale competitiei

Romania-Olanda, un blat mai clar decat in Liga I

Romania-Olanda, un blat mai clar decat in Liga I

Vasile Turcu, vicepresedintele clubului din Stefan cel Mare, a declarat ca olandezii erau pregatiti sa piarda meciul contra Romaniei, dar jucatorii romani nu au fost in stare sa profite de faptul ca batavii au jucat fara "determinare".

Cine a gresit? PITURCA sau MUTU?

Cine a gresit? PITURCA sau MUTU?

Intr-un interviu acordat cotidianului EVZ, Piturca da vina pe Mutu pentru ratarea calificarii in sferturile de finala de la Campionatul European din Austria si Elvetia.

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto