Din culisele „iUmor”, cu Vlad Drăgulin, în fiecare săptămână, la Antena 1

De: Ana Obretin / 11.02.2021, 16:07
Din culisele „iUmor”, cu Vlad Drăgulin, în fiecare săptămână, la Antena 1

Actorul Vlad Drăgulin va realiza o emisiune din culisele celui de-al zecelea sezon iUmor 10, care se va intitula „I mai mult Umor” și va fi difuzată săptămânal, începând din 14 februarie.

Serialul ”I mai mult Umor” va însoți fiecare ediție de audiții din noul sezon „iUmor” și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

„‘I mai mult Umor’ este povestea nevăzută din spatele produsului finit ‘iUmor’, este spectacolul din spatele spectacolului”, a spus Vlad Drăgulin, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii „iUmor” prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Cel de-al zecelea sezon „iUmor”, care va avea premiera pe 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar, dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16.00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16.00 de luni.

CITEȘTE ȘI: Noul sezon „iUmor” are premiera pe 14 februarie

Foto: Antena 1