Din toamnă, Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu se aud la PROFM

De: Ana Obretin / 12.08.2021, 13:15
Din toamnă, Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu se aud la PROFM

Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu se pregătesc să surprindă ascultătorii cu un format diferit, la PROFM, începând cu luna septembrie.

În aceeași formulă în care și-au obișnuit gașca de prieteni on-air și pe același tronson pe care l-au cucerit în ultimii doi ani de colaborare, 19:00 – 22:00, Liza și Fere s-au pregătit cu o mulțime de surprize, muzică și energie bună, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Liza și Fere vin la postul de radio cu planuri mari și și-au propus să depășească unele dintre performanțele obținute până acum, printre care poziția de lider pe segmentul comercial în Capitală, sutele de mii de vizualizari la interviurile realizate de ei și găsirea unor noi hituri care să domine topurile muzicale.

„Venirea Lizei și a lui Fere în echipa PROFM înseamnă încă o dată reconfirmarea spiritului OPEN RADIO al PROFM. Au acceptat provocarea De ce nu?! și s-au alăturat echipei noastre cu mult entuziasm. Sunt sigur că fanii PROFM vor aprecia empatia și capacitatea lor de a interacționa atât de frumos cu ascultătorii. Mă bucur că putem să le oferim celor care ne urmăresc seara, pe tronsonul 19:00-22:00, o emisiune care să îi țină cu radiourile pe frecvența PROFM!”, a explicat Marius Dobre, managerul postului de radio.

Liza și Fere au trecut prin mai multe schimbări în ultima perioadă. Au debutat cu premiul pentru ascensiunea anului în media, obținut la Isucces – Celebrity Awards, după care au încheiat matinalul de pe TVR1.

CITEȘTE ȘI: Ce vedete vin la petrecerea on-air și online cu care ProFM marchează 28 de ani

Foto: ProFM