Disney+, disponibil în 60 de țări din Europa, Africa și Asia de Vest până pe 16 iunie; de marți, este accesibil în România

De: Ana Obretin / 14.06.2022, 17:42
Disney+, disponibil în 60 de țări din Europa, Africa și Asia de Vest până pe 16 iunie; de marți, este accesibil în România

Serviciul de streaming video Disney+ al companiei Walt Disney va fi disponibil în 42 de țări și 11 teritorii noi săptămâna aceasta, după lansarea de marți în Grecia, Turcia și țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv Polonia, România, Ungaria, Republica Cehă și Croația.

Seria de lansări de marți urmează sosirii serviciului în Africa de Sud, pe 18 mai, și în Asia de Vest și Africa de Nord, pe 8 iunie, potrivit Variety.

Disney+ va fi lansat în Israel pe 16 iunie, făcând astfel serviciul disponibil în 60 de țări din Europa, Asia de Vest și Africa, de la Austria, Albania, în Bahrain, din Belgia în România, din Oman în Teritoriile Palestinei, din Africa de Sud în Spania, din Suedia în Tunisia, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite și Vatican. În plus, noi teritorii Disney+ vor fi disponibile începând de marți, inclusiv Insulele Feroe din Danemarca, Polinezia Franceză din Franța, Teritoriile de Sud franceze Insulele Pitcairn și St Helena.

Disney+ a fost lansat în toamna anului 2019 în SUA, Canada și Țările de Jos și are în prezent 137,7 milioane de abonați. Disney+ găzduiește filme și spectacole de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic. Pe piețele internaționale selectate, include și noul brand de conținut general de divertisment Star, prin care oferă conținut de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX și Searchlight Pictures. 

Disney+, lansat astăzi în România

Prețul abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual, de 299,90 de lei.

Cu un catalog de peste 700 de filme și 900 de seriale, plus alte 150 de titluri originale Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și multe altele, Disney+ aduce fanilor cele mai frumoase povești, toate într-un singur loc, potrivit unui comunicat remis Apropo de platforma de streaming.

Pentru mai multe detalii citește AICI.

Utilizatorii se vor putea bucura de vizionare de înaltă calitate, pe patru ecrane simultan, descărcări nelimitate pe zece dispozitive și IMAX Enhanced pentru anumite producții. În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la șapte profiluri diferite, iar părinții vor putea crea profiluri pentru copii pentru a accesa conținut adecvat vârstei.

CITEȘTE ȘI: Netflix concediază 150 de angajați pentru a face față încetinirii creșterii financiare

Serialul TV „The Full Monty”, în lucru la Disney+. Distribuția originală revine după 25 de ani

Disney va lansa o versiune mai ieftină, cu reclame, a platformei sale de streaming

Foto: Disney+