Disney+, lansat în România pe 14 iunie; abonamentul anual, disponibil deja la un preț special

De: Ana Obretin / 10.05.2022, 09:43
Disney+, lansat în România pe 14 iunie; abonamentul anual, disponibil deja la un preț special

Serviciul de streaming Disney+ va fi lansat în România pe 14 iunie.

Începând de marți, fanii Disney+ din România se pot înregistra pe www.disneyplus.com pentru a beneficia de oferta exclusivă de lansare: 239,90 de lei pentru abonamentul anual. Astfel, cei care accesează oferta se pot bucura de 12 luni de Disney+ la prețul pentru 8 luni, raportat la costul abonamentului lunar. Oferta de lansare este disponibilă până pe 13 iunie la miezul noptii, înainte de lansarea Disney+ și poate fi activată până în data de 26 iunie, potrivit unui comunicat remis Apropo de platforma de streaming.

Prețul standard al abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual, de 299,90 de lei.

Abonații Disney+ vor avea acces la seriile „Star Wars”, „Povestea lui Boba Fett”, „The Mandalorian”, dar și la așteptata serie “Obi-Wan Kenobi”

În plus, abonații vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant, un blând angajat al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie și de amintiri dintr-o altă viață, dar și „Shang-Chi și legenda celor zece inele”, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu și Awkwafina.

Abonații vor putea să urmărească, de asemenea, filmul „Luca” de la Studiourile Disney și Pixar, nominalizat la Oscar, producția „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film căștigător al unui Oscar, care prezintă povestea unei familii extraordinare, Madrigal și „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei „Cruella de „Vil”.

Din categoria divertisment general, abonații vor putea viziona producții precum serialul de comedie “Crime în imobil”, miniseria “Pam and Tommy”, “The Kardashians”, “Regine”, cât și serialele “Familia Simpson”, „Anatomia lui Grey”, “9-1-1” și “Black-ish”. De la National Geographic, cei care se vor abona pe platforma Disney+ vor avea acces la seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” și filmul documentar “Free Solo” premiat cu Oscar.

Utilizatorii se vor putea bucura de vizionare de înaltă calitate, pe patru ecrane simultan, descărcări nelimitate pe zece dispozitive și IMAX Enhanced pentru anumite producții. În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la șapte profiluri diferite, iar părinții vor putea crea profiluri pentru copii, care au o interfață ușor de navigat și permit accesarea de conținut adecvat vârstei.

Cum se activează oferta

Cei interesați trebuie să acceseze disneyplus.com pentru a-și înscrie adresa de email și pentru a consulta termenii și condițiile complete. Începând cu ziua lansării (14 iunie 2022), cei care s-au înregistrat vor primi pe email un link unic pentru ofertă.

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care lungmetraje, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

CITEȘTE ȘI: Serialul TV „The Full Monty”, în lucru la Disney+. Distribuția originală revine după 25 de ani

Disney va lansa o versiune mai ieftină, cu reclame, a platformei sale de streaming

Foto: Disney+