Distribuția thrillerului Netflix „Havoc‟, cu Tom Hardy și Forest Whitaker, a fost definitivată

De: Nicoleta Lepădatu / 29.06.2021, 07:34
Distribuția thrillerului Netflix „Havoc‟, cu Tom Hardy și Forest Whitaker, a fost definitivată

„Havoc”, un thriller de acțiune cu Tom Hardy și Forest Whitaker, și-a completat distribuția.

Pe lângă anunțurile anterioare legate de rolurile pe care Tom Hardy și Forest Whitaker le vor juca, producția Netflix îi va mai avea în distribuție și pe Timothy Olyphant, actorul din „Training Day” și „The Umbrella Academy”, pe Justin Cornwell, vedeta viitorului film de groază al lui Edgar Wright „Last Night in Soho”, pe Jessie Mei Li și pe actrița malaeziană Yeo Yann Yann. Printre membrii distribuției în rol secundar se numără Quelin Sepulveda, actorul din „Boogie Nights” și „Magnolia”, pe Luis Guzmán, pe starul din „Headshot” Sunny Pang și pe Michelle Waterson, campioană de arte marțiale mixte.

Acțiunea filmul „Havoc” are loc după ce o operațiune de trafic de droguri a mers prost și se concentrează pe un detectiv care trebuie să-și croiască drum printr-o lume interlopă criminală pentru a salva fiul unui politician, în timp ce denunță o rețea complexă de corupție și conspirații care se întind în întregul oraș.

Gareth Evans scrie și regizează filmul ca parte a acordului său recent anunțat de a produce și regiza filme exclusiv pentru Netflix în următorii câțiva ani. „Havoc” va fi primul proiect al lui Evans în cadrul noului parteneriat creativ. Stabilit de mult timp în Indonezia, Evans este regizorul filmelor de acțiune „Raidul: răscumpărarea” și „Raidul II”, care s-au bucurat de succes internațional în 2011 și, respectiv, 2014.

Timothy Olyphant, cel mai cunoscut pentru serialul „Justified”, a jucat și în „Once Upon a Time in Hollywood”, precum și în serialul „Dieta Santa Clarita”, dar și în ultimul sezon din „The Mandalorian”, de Quentin Tarantino.

Justin Cornwell a apărut recent în musical-ul original Netflix „Jingle Jangle” și a jucat alături de Chris Pine în mini-seria „I Am the Night”. Jessie Mei Li joacă în prezent în serialul fantastic „Shadow and Bone” în rolul Alinei Starkov.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Serialul dramă Tabu/Taboo va avea premiera pe HBO GO. Tom Hardy, în rolul principal – FOTO

Majordomul, cu Forest Whitaker şi Oprah Winfrey