Prințul Charles, Tom Hardy și Daniel Craig au trasmis un mesaj special de Crăciun

De: Ana Obretin / 24.12.2020, 17:36
Prințul Charles, Tom Hardy și Daniel Craig au trasmis un mesaj special de Crăciun

Prințul Charles și soția sa, ducesa Camilla de Wales, le-au făcut britanicilor un cadou de Crăciun. Cuplul regal a înregistrat la Clarence House, reședința din Londra, un videoclip în care recită o poezie de Crăciun datând din 1823.

La momentul artistic, cei doi au invitat și mai multe staruri ale cinematografiei britanice, precum Tom Hardy, Maggie Smith, Judi Dench, Daniel Craig și Ncuti Gatwa. Toți au recitat versuri din poemul „A Visit from St. Nicholas”, cunoscut și sub titlul „‘Twas the Night Before Christmas”, atribuit poetului Clement Clarke Moore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Evenimentul a avut și scopul de a promova Actors’ Benevolent Fund, o inițiativă dedicată sprijinirii artiștilor care au fost greu încercați în timpul pandemiei. 

Anul acesta, Crăciunul va arăta diferit pentru toată lumea, inclusiv pentru familia regală a Marii Britanii. De obicei, regina Elizabeth și ducele Philip de Edinburgh petrec aceste sărbători la castelul Sandringham, alături de familia extinsă. Însă acum cuplul regal a rămas la Castelul Windsor și vor sărbători Crăciunul în cerc limitat.

CITEȘTE: Prințul Harry și Meghan de Sussex și-au lansat felicitarea de Crăciun

Noul film din franciza „Mad Max”, „Furiosa”, va fi lansat în 2023

FOTO: Profimedia